Burcuhanm1 Bacak arası tam açık değildi ama kalça altından baktı kız gibi dedi başına böyle durum gelen varmı ? Bu arada özel hastaneye gitmeme rağmen ultrason cihazı çok eski arkadaşlar eski monitörler gibi bununda etkisi olabilirmi ?
haklisinesracim Burcuhanm1 kemik yapısı iriliği diye bir şey yok canım doktorlar artık söyle şeylere itibar etmesinler. :)
Aslnrbl Burcuhanm1 doktorum kemik yapisiyla cinsiyetin hic bi alakasi olmadigi soylemisti bizede o zamanlar kemik kemiktir yapisindan durusundan cinsiyet belirlenemez demisti canim kemik yapısına takılma doktorlarinda artik boyle bisey belirtmemesi gerekir bence kesin olana kadar
cileklicookie Burcuhanm1 merhaba evet ben kemiginden yapisina kafasindna karnina kadar erkek olduguna yemin edebilirim ama bu kız dedi doktorum 🤭 Yani 12 14 16 bekledik net gorelim bacak arasini diye ama net bacak arasi bombos doktor kiz diyorum ama icim el vermiyoe bariz bacak arasi bos ama bh erkege benziyor hala diyo 😅
Burcuhanm1 haklisinesracim öyle söyledi görünüş erkek gibi diyor kafa yapısı felan filan bilmiyorum doktor değiştircem ya gerçekten.
serpilctn haklisinesracim nerde yaşıyorsun sen tenin den bile anlıyorlar yurt dışında öyle ben Almanyada kalıyorum cinsiyete bile bakmıyor adamlar ultrasonda teni kıza erkeğe benziyor diyip söylüyorlar aynisida çıkıyor
Burcuhanm1 Deletedmon00881 başta bence erkek dedi vallahi doktorumu değiştircem cihaz kalitesinede asla güvenmiyorum. Kaç haftadır öğrenemedik. Çok şükür ki sağlığı yerinde yavrumun🙏🏻
Cece15 Burcuhanm1 arkadaşım aynı durumu ben yaşadım 17.haftamızdayız bebişim hiçbir şekilde cinsiyetini göstermıyor 🤦 kemık yapısından dolayı erkek dedi doktolar ama nifty testi sonucnda kız geldi 🙈 ki doktorumuz bu sonuç garanti olmasına ragmen halâ acaba da 😅😅 ama kız yani sonuç değişmiyor 🙈🤣
serpilctn haklisinesracim gül gül dünyadan bi habersin 😀😀😀😀😀 eski kafayla gidip gelmeyin az araştırın tip gelişti
Melekebbr Burcuhanm1 bunu söyleyen doktoru değiştirmenizi tavsiye ederim kemik yapısı ile cinsiyetin hiçbir alakası yok çok acemi ve amatörce bir cevap olmuş doktorunuzunki
haklisinesracim Melekebbr Baskasi da bunu yazmış ten rengini goruyorlarmis ultrasonda aa bu kız diyorlarmis alamanyada 😄😄