NrcN84 Merhabalar formda çok yeniyim ama deneyimlerinize ihtiyacım var kısaca anlatayım sorunumu uzun zamandır gebelik deniyoruz ama tutmadı bi türlü son ay promotil kullanmaya başladık eşimle birlikte 12 i-14 ağustos son regl tarihim normal şartlarda 4-5 eylül de regl olmam gerekirdi stresten falan erken gelir ama hiç geç kalmazdı hissettiğim hamilelik belirtisi göğüslerimde sancı ve sivilcelenme var bide ara ara ateş basması bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı vajinal ultrosyonda da hamile demediler fakat bi umut durum böyle olup hamile kalan var mıdır? Şuan ne yapmalıyım bekleyip yeniden kan mı versem yoksa ümidi kessem mi?
Deniz2961 NrcN84 cnm pslılojikte olabilir ates basması VS ınsallh hamilesindir rahim duvarında kalınlık oluyor gebe kalınca sen yinede bir kac gun snra tkrr kan testi yaptır istersen rabbm gonlune gore versin insallh
Minnakelifim03 Benimde bu şekilde olmustu ama psikoljik olarak böyle hissediliyormuş. Ben hamile kalmak icin folik asit kullandim ve bir ay sonra hamile kaldim. Degerinin 5 ten buyuk olmasi lazim. Ama insaallah hamilesindir. Rabbim herkese nasip etsin insaallah