Merikooo 36+4 haftalık hamileyim bugün muayeneye gittim bebeğimin kilosu 3400 boyu 49cm normal doğuma uygun olduğu için acaba ne zaman gelir heyecanla bekliyorum sizde durumlar nasıl tabiki her bebek ve hamilelik bir değil maksat sohbet olsun 🥰😍
dml33 Merikooo 36+1 bnde perşembe cuma gibi gidicem kontrome geçen hafta gittigimde 2500 kilosu artık yavaştan şancılarda başladı 2 hafta sonra sezeryan olcm
Sedefoznur Merikooo bende 36+4 haftalığım😇 Oğlum 3 kilo normal doğumu bekliyorum bende doğum pozisyonunu almışız bakalım ne zaman gelecek
canimbeybimmm Biz de 36+1 iz bugün doktordan geldik. 3290 gr çıktık ama bana biraz yüksek geldi kilosu. Size doktor iri demedi mi 🙈
Merikooo canimbeybimmm yok iri demedi ama banada iri gibi geldi ben Dr kilosu iyimi ddim gayet iyi ddi 😁
Merikooo Rum-1 bnde dün hiç uyuyamadım heyecandan kalbim duracaktı resmen bebeğimi görünce çok mutlu oluyorum
Rum-1 Merikooo bide benim sezeryan olucak hayırlısıyla gün vericekti doktor bakalım hangi gün olucak ☺️
prens_annesii Sedefoznur Sağlıkla gelsin inşallah benim oğlum 39+2 de gelmişti şimdi tekrar 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim peş peşe geldiler 😂🙈
Sedefoznur prens_annesii Aralarında çok yaş farkı olmadığında ikiz gibi büyüyorlar biraz yorucu oluyor ama değer 😍 Sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah🙏
_merve_ky Benim bebeğim 45 cm 2490 civarı kilosu var. Neden gelişmiyor anlamıyorum çok üzülüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
_merve_ky Ksksksk7372 36+5 ama minyon olacak sanırım evet. Doktor da gelişimi geri dedi şimdi kilo aldım diye uğraşıyorum ama zor