Busra_35 Merhaba kızlar, Tınaztepe Galen Hastanesi nde ikili tarama testi yaptırmak istiyorum, telefonda fiyat bilgisi veremiyoruz dediler, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Sağlıklı gebelikler herkese🙋🏻♀️
Srdm Busra_35 Tınaztepe torbalı hastanesinde yaptırdım 2 hafta önce muayene hariç 200 lira verdim canım
aslansmommm Bucadaki tınaztepe hastanesinde yaptırmıştım 2 ay önce normal öuayene ücreti hariç kan erirken 150 tl ödemiştik değişmediyse orda da aynı olabilir
Busra_35 aslansmommm teşekkür ederim umarım aynıdır, ben özel sağlık sigortasından bakılıyorum ama normal muayene ücreti ne kadar ödüyosunuz siz?
Sinem0135 Kızlar torbalı da iyi bir kadın doğum var mı İlk gebeliğim henüz daha bir doktor bulamadım . Burda bir çok insan da Tire devlet hastanesini öneriyor çok siz ne düşünüyorsunuz
ilyesta Sinem0135 ücretleri bilmiyorum ama muayene ücreti de vereceksiniz bilginiz olsun. Muayene ücreti + ikili test ücreti. Belki biliyozz heralde diyeceksin ama tam da bugün komşum bı özel hastaneden 3lu test için fiyat almış, muayene ücreti vereceğini düşünmeden ona göre para alıp gitmiş biraz mağduriyet yaşamış sende yaşama diye belirtmek istedim 🤭