NrcN84
Merhabalar formda çok yeniyim ama deneyimlerinize ihtiyacım var kısaca anlatayım sorunumu uzun zamandır gebelik deniyoruz ama tutmadı bi türlü son ay promotil kullanmaya başladık eşimle birlikte 12 i-14 ağustos son regl tarihim normal şartlarda 4-5 eylül de regl olmam gerekirdi stresten falan erken gelir ama hiç geç kalmazdı hissettiğim hamilelik belirtisi göğüslerimde sancı ve sivilcelenme var bide ara ara ateş basması bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı vajinal ultrosyonda da hamile demediler fakat bi umut durum böyle olup hamile kalan var mıdır? Şuan ne yapmalıyım bekleyip yeniden kan mı versem yoksa ümidi kessem mi?
behrem
soru başlığına ???? yerine sorunun kısa bir özetini veya soruya dair bir ipucu bırakırsanız daha çok kişinin dikkatini çeker veya bilgisi olanlar girer bakar. yeni olduğunuz için söylüyorum başlık bu şekilde atılmamalı. sorunuzun cevabını bilemiyorum maalesef.
NrcN84
Teşekkürler
volcan
Seni üzmek istemem ama değerin çok düşük canım ultrasonla da bakılmış gebelik oluşumu gözükmemiş. Kısa zamanda adet olursun büyük ihtimal. Ya ilacın yan etkisidir yada stresten dolayı şuan olmuyorsundur.
arzum8683
bu değer düşük canım bende zamanında denediğim zamanlar tahlil sonuçları 1.20 çıkardı yani malesef yok canım sonra bir baktırdım değerim betahcg 10.000 çıktı şükürler olsun kaç sene sonra Allah nasip olursa inşallah bebeğim olcak rabbim isteyen her kuluna versin aratmasın inşallah cnm