Xsevgi63 31 mayısta Zeynep Kamil habibe ayvan tasicoya randevum var.acaba ne kadar bakıyor detaylı bilgi veriyor mu ne kadar sürüyor merak ediyorum.daha önce gideniniz var mi aranizda? Bebeği gosteriyir mu çok merak ediyorum
eylulmihrasmom Xsevgi63 yaa anadoluda sürekli zeynep kamile mi gidiyorsunuz bende doktor arayışındayım
ipekveatlas ben gitmiştim zeynep kamile farklı bi doktora (doktor bakmıuo zaten doktor oturuyo asistan bakıyo) erken haftada girdim detaylıya bebeğimde bi sıkıntı vardı bana bebeği göstermediler ama 35-40 dakika detaylı bi sekilde baktılar allah var
ipekveatlas Xsevgi63 göstermiyorlar valla konusmama bile izin vermemişti bitsin öyle konuş dedi bana kabaca. bebeğim iyi suan cok sükür doğdu sağlıklı
Xsevgi63 eylulmihrasmom Yok ümraniye eğitim araştırmaya gidiyorum orada detaylı olmadığı için Zeynep kamile yönlendirdi beni.devlette mi doktor arayisindasiniz
Xsevgi63 Yok ümraniye eğitim araştırmaya gidiyorum orada detaylı olmadığı için Zeynep kamile yönlendirdi beni.devlette mi doktor arayisindasiniz
eylulmihrasmom Xsevgi63 özelde bakıyorum daha çok. Devlette sürekli aynı doktora randevu bulabiliyor musunuz
isim Xsevgi63 bisey sorabilirmiyim bende detayli ultrasona gitcem ama ilk önce normal gebeler içinmi randevu almaliyim
Xsevgi63 eylulmihrasmom bulabiliyorum ama doktorum cok ilgili değil değişmeyi düşünüyorum geçen gidişimde bir bilgi vermedi ekranı göstermedi ne hevesle gittim halbuki.ozeller hakkında pek bilgim yok canım bende buraya yabancı sayilirim😇
Xsevgi63 isim Zeynep kamilde mi hayir direk detaylı ultrasyona alabiliyorsunuz. Ben Ümraniye ea da takılıyım.beni orasi detayliya Zeynep kamile yönlendirdi.