123456Ankara Merhaba arkadaşlar 37 haftalık olduk bugün ama ultrason da önde gidiyor 2 hafta falan acaba ultrason a göre mi doğum olur gün vermedi doktorum daha ilki sezeryan di kaçıncı haftada alırlar sizce. Zaman zaman tansiyonum yükseliyor
Merrygirl 123456Ankara bende 36+4 şuan perşembe kontrol var bakalım gün verecek mi normalde Haziran 2-9 arası seçeriz demişti ama bizim hanım dönmüş her anda gelebilir gelirse tutmam alırım ama gelmezse bekleriz dedi benimde 2. Bu sezaryen
Kubra5252 Benimde ilki sezeryandı. İkinicde sezeryan doktorum 38+3 gibi 39.haftaya girerken alırım dedi
123456Ankara Merrygirl gecen hafta nst de hafif sanci da çıkmıştı 3 4 kere 40 in üzerine çıktı ama yine de doğum kararı verilmedi bende endişeleniyorum normal doğum gibi ilerlerse diye
Merrygirl 123456Ankara ilerlesede alıyorlar ameliyata ya benim gün aldık ilkinde günümden önce suyum geldi direk gittim ameliyata girdim şimdi doktoruma diyorum gene gece gelmek istemiyorum sabah kalkıyım saçımı makyajımı yapıyım geliyim telaş istemiyorum diyorum dur bakarız daha diyor 🤷🏻♀️😂
123456Ankara Merrygirl bende konuşacağım çarşamba günü kontrol e gittiğim zaman tansiyon dan folayi da bebegi riske atmak istemiyorum