SmyyeeA Devlet hastanesinde perinatoloji doktoru detaylı ultrason yaptırmam gerektiğini yalnız yine perinatoloji doktorunun yapmasını radyologa yaptırmamamı söyledi yaptıranlar ikisinin farkı ne genelde özellerde de radyolog yapıyor galiba yardımcı olur musunuz
Cananyildiz SmyyeeA radyoloji doktoru sadece bakıyor herhangi bir durumda peritanoloji ye yönlendiriyor. Bebek sağlığının uzmanlık alanı peritanoloji doktorlarıdır
Smyye1B SmyyeeA Perinatolojide yaptırdım özel bir klinikte 2 saate yakın sürdü bebeğin sağlığıyla ilgili tüm detayları anlattı. Tek tek tüm parmaklarını dahi birlikte saydık. 😇 Hatta daha öncesinde üniversite hastanesine detaylı ultrasona girdim orda bağırsağında ve kalbinde parlaklık var dediler bunları söyledim neden göründüğünü nasıl birşey olduğunu dahi anlattı tüm sorularıma sabırla cevap verdi. 😇
eylulummmm @SmyyeeA bende radyolağa yaptırdım diğer yere gitmem gerekiyordu yanlış gitmişim sadece iç organlarına bakıyorlar 5 dk bile sürmüyo ama o diğeri daha uzun ve daha pahalı ve daha detaylı diye biliyorum
SmyyeeA eylulummmm Allah Allah bende bilmiyorum ki normalde anlamam ama doktor bana perinatolojide yaptır dediği için öyle araştırdım bence hastaneden ve doktordan da kaynaklanıyor olabilir 🤔
2kizanasi Benim radyoloji uzmanı yaptı 40 dakikaya yakın sürdü gayet detaylı bakıp yorum yaptı, eğer sorun çıkarsa perinatoloji de görsün diyorlar yoksa doktorunuz sorarsa raporu gösterin yeterli
SmyyeeA 2kizanasi zaten bana perinatoloji doktoru yaptırmamı söyledi yaptırdıktan sonra bana gelirsin dedi sonucu yine ona göstereceğim ama neden radyologda yaptırma dedi anlamıyorum🤷🏻♀️ Bu işler gerçekten zor