Minikmucizem0 Kizlar birkaç gündur hafif karın sertleşmesi yaşıyordum ama bugün biraz daha şiddetlendi aniden sertleşip alta baskı yapıyor çok acıyor canım doğum mu acaba çok korkuyorum doktor randevum da yarın sabah 😥
Maryk Minikmucizem0 Canım son gittin mi doktora? Bende de aynı belirtiler var 2 gün var daha randevuma
mhdmraa Minikmucizem0 5 10 dkda bir olursa doğum başlıyor sanırım bu haftalarda 20 30 dkda bir olması normaldir bende de oluyor ama ağrın çok oluyorsa doktora görün derim nst bağlar
Minikmucizem0 mhdmraa teşekkür ederim eşim birazdan gelecek ne olur ne olmaz acile gideceğiz 🙏 bebeğin harekestleride azaldı gibi hissediyorum
Minikmucizem0 mhdmraa gittim canım kan idrar verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar birde alttanda muayene edecek doktor bekliyorum bakalım
Minikmucizem0 Maryk gittim canım kan idrar verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar birde alttanda muayene edecek doktor bekliyorum bakalım
azrakusum2121 37 haftalık olduk kasılma sertleşme hala çok var ama doğum yok doktor yakın değil dedi onlar kendini pozisyona doğuma hazırlıyor korkacak bişey yokmuş 🤗
Maryk azrakusum2121 Maşallah,zamanında sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.Benim geçen hafta nst sancım çıktı önceki ve sonraki günü yoktu sancı o yüzden tedirgin oldum😕
Maryk Minikmucizem0 Hakkında hayırlısı olsun canım,inş küçük bir korkutmadır bu bizlere çok erken çünkü insan tedirgin oluyor.Nst çekmediler mi?
Minikmucizem0 Maryk çektirdiler canım sancı çıkmadı çok şükür 1 hafta geriden geliyormuş bebek 1 hafta sonra tekrar gideceğim doktora