Tucesrt Merhaba 2022 yılında kan uyuşmazlığı iğnesini özelde yaptıran varmi fiyatlarıni merak ediyorum benim gittiğim hastane yarı özel
tahaninannesi19 Tucesrt 2021 kasımda 600 e vurulmustum 28 haftalık oldugunda devlette vuruldum ücretsiz isterseniz devlete gıdın recete ile vurulabılıyorsunuz
Denzk Tucesrt özelde 2000 dedi doktora ilacı yazdırdım eczaneden 3 tlye aldım özel hastane acilinde 30 tlye vurdurdum toplam 33 tl
Kubra1234567 Rapor çıkartın raporsuz yüksek fiyatı 600 700 gibi birşey ama ben rapor çıkarttım 3 TL ye aldım
Ervalii Benimde 2. Gebeligim ilk gebeligimde 28. Haftada iğne vuruldum doğumdan sonra da yapıldı simdi tekrar 28. Hafta da mi kan uyuşmazlığı testi olmam gerek bir de devlette direk acile gidip mi bu testi yaptırabilirim yoksa randevu alıp mi
Tucesrt mydeno13 ben 7. Haftamda kanama geçirdim ama düşük iğnesi vuruldum kan uyuşmazligi vurulmadım
Ozlm0916 Tucesrt 775 tl ye aldık ignesini gecen hafta özelde yaptırdım rapor vermiyor galiba recete yazdı bize eşim eczaneden aldı
Seyda94_ Devlet ücretsiz vUruyo diye biliyorum Sağlık ocakları da vuruyor ama ücretini sormadım hiç Bu rapor olayını söyleyen arkadaş tam olarak raporu nereden yazdırdı nasıl oldu o 😖
59sydn Bebekle aramda kan uyusmazligindan dolayi 14. Haftada kanamayla hastaneye gittigimde doktor 1 tane igne yazmisti 1000 tlye aldim eczaneden, 26. Haftadayim daha bi skntim olmadi şukur
ayseguuuLLL_ Tucesrt Normalde özele gidiyorum 800 tl dediler ben Kayseri Şehir Hastanesinde ücretsiz bi şekilde yaptırdım.