iremss Decavit kullanan var mı? Yani bugün ilk kez kullandım başka vitamin kullanıyodm, tesadüf mü oldu mide bulantım var, mide bulantısı şikayeti olan oldu mu bu vitamini kullanırken
Cinarsmom iremss ben 4-5 ay kullandım decaviti bulantım olmadı. Son bir ay da balık yağı verdiler.. belki sizin tesadüf olmuş olabilir
Mesudesrds iremss aç karnına mi alıyorsun benimde öyle olmuştu aç karnına mide bulandırıyor tok karnına içtiğin zaman bulantı olmuyor bende oyle oldu senin ki nasıl
Tasbebek iremss bende iki haftadır kullanıyorum ara ara bulantım oluyor ama rahatsız edecek boyutta değil canım bazıları da gynoferon için çok bulantı yapıyor diyor ben ikisini de kıllanıyorum bunlar dışında daha 5 tane ilaç içiyorum ama bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
Cansugamze_ İlk defaysa normal bnde de olmuştu canım bi süre sonra vücut alışıyo ama çok dewam ederse de doktoruna da söle değiştirsin🥰
iremss Cinarsmom yaaani umarm öyledir bu hafta gözlemliym bakalm teşekkr ediyorm memnun kaldnz mı decavitten
Cinarsmom iremss valla çok kullandım ama sürekli değerlerin düşük dediler sanırım bende çok bir işe yaramadı. Pregnom diye balık yağı yazdılsr 120₺ gibi bir şeydi fiyatı onu kullanınca bir ay normale döndü son bir aydır da hiçbir şey kullanmıyorum.
iremss MinnieMouse yaaa 😅 sabah içmiştm evet bu hafta gözlemlym o zaman tesadüfse diye düşündm de olmayadabilr demek ki 😅😅
MinnieMouse iremss ilk hamileliğimdw hiç bulantı kusmam yoktu ama sadece bı kere vitamini sabah içtiğim gün kusacak gibi olmuştum. Sonra sadece gece devam ettim bı daha olmadı 😅
iremss Mesudesrds yok tok içtim ama mesela sabah içtm ya şu saat oldu hiç yaşamadığm mide bulantım var bugünün tek farkı o ilaç oldupu için ondan şüphelendm bakalm yarnda gözlemlym
iremss MinnieMouse bnmde aynı şekilde ilk gebelkte ve bu gebeliğimde hiç olmadı şmdi ilaç değişince olunca dedm şüpheli bu mu 😂
Burceee Ben de uzun süre kullanmıştım, mide bulantısı yapmadı hiç. Ama kişiden kişiye değişebilir tabii, benim gebeliğimde pek bulantım olmamıştı.
_ozlmm iremss ilk zamanlar benim de midemi çok bulandırdı hatta baya istifra ettim ama sonra alıştı bünyem bulantı falan kalmadı
Selinayyy iremss Bende kullanıyorum canım hiç bi sıkıntı yapmadı çok şükür sadece ogurerek içiyorum bulantilardan dolayı oda sabah kahvaltidan sonra hemen iciyorum hiç bisey olmuyor
belmayamac iremss Ben de kullanıyorum bana da bulantı yapıyor canım. Bulantım olunca hemen prillam de içiyorum rahatlatıyor.