mommyinthefuture Selâmun aleyküm kızlar. Kontrolüm vardı bugün.Çatlama olmuş. Değerlendiriyoruz bu günlerde. Döllenme olursa tutunması için ne yapmalıyım? Ne yemeliyim ne yememeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.
Mihrimahvuslat mommyinthefuture bol bol dinlen stresten uzak dur sağlıksız şeylerden de uzak dur çok fazla yürümemeye çalış ilk başlarda tutunduktan sonra zaten doktor gerekli bilgileri verir sana folik asit kullanmayı da unutma kesin ve yeşilliklerini güzelce yıkayıp öyle öyle ☺️
Fkurt mommyinthefuture yağlı yemekten kacin kabız olmamaya dikkat et bol su iç yiyebiliyor San avakado ceviz falan ye ve folikasidi ihmal etme
Aysunnnn_ mommyinthefuture ben en çok incir yemiştim bol bol ye günlerce ye kan sulandırıcı şeylerden uzak dur bala fındık fıstık ceviz badem karıştır ye kaju ve yer fıstığı ye
mommyinthefuture Deletedmom83940 Tabiki öyle. Ben sadece bana düşen kısımda ne yapmam gerekiyor onun için sordum.
mommyinthefuture Mihrimahvuslat Folik asit kullanıyorum. Diğer dediklerinize de dikkat edicem. Sağolun🌹
mommyinthefuture calciumoxalat Onu duymuştum. Denedim de daha önce. Tadını çok beğenmesem de zorluycam mecbur🙈Teşekkür ederim 🌹🤗
Arvenveannesi Aysunnnn_ merhabalar. Kan sulandırıcı şeylerden uzak dur demişsiniz. Ama tedbir amaçlı doktorlar kan sulandırıcı başlatıyorlar. Hergün asprin alıyorum ben gebelik öncesi . Siz neden böyle söylediniz merak ettiğim için yazıyorum☺️🙏🌸
Deletedmom83940 mommyinthefuture valla ben hiç bişey yapmadım yalan yok çünkü döllenme olup olmadığını anlayamazsın sadece stres yapma çocuk istiyorum olmuyor yapamadık diye gerisi gelir
mommyinthefuture Deletedmom83940 Ben uzun zamandır deniyorum çocuk için. O yüzden ister istemez pimpirikli oluyor insan. Yoksa farkındayım Rabbim nasip ederse bunlar ayrıntı onun dediği olur. Bir bakıma vicdan rahatlatma. Üzerime düşeni yaptım demek için. Allah bağışlasın sizinkini🤲🏻🌺
Naziminverasi mommyinthefuture aman yatıyım daha iyi tutunsun deme bebeğe ne kadar kan giderse o kadar sağlıklı tutunurmuş bol hareket et kendini yormadan tabi