Duyguturkoglu Çarşamba günü detaylı ultrason yapılacak ama fiyat bilgisi kimseden alamadım . Bezmialem hastanesine gidiyorum kızlar aranızda o hastaneye giden varmı ne kadar ücret ödediniz yada .
kubr_pak Duyguturkoglu Hastaneyi arayınca bilgi veriyorlar, ben Medicana da yaptırdım 750 TL ücret ödedim
GamzeNur17 Minikkedisila canım ben Gaziosmanpaşa da başarı hastanesine gitmistim 600 TL idi şimdi bilmiyorum tabi ama ararsan bilgi alabilirsin cevapliyorlar
Seyda94_ Ya bende özelde sordum fiyatını 700₺ dediler Devlette de randevu gününü çok ileri tarihe veriyorlar Mantıklı olan 700₺ yi vermei mi yoksa devleti beklemek mi🤷🏻♀️
Mrv135 Seyda94_ Devlette yaptıran çoğu kişi memnun kalmıyor. Özellikle pandemi sonrasında çoğu devlet ve araştırma hastanesi bu konuda çok kötü oldu. Yaptıranların çoğu normal muayeneden bile kısa sürdü iki dakikada baktılar diyor. İmkan varsa özelde yaptırılmalı.
Seyda94_ cansualisa Beni farklı hastanedeki doktorum oraya yönlendirdi Önce kadın doğumdan randevu aldım . O beni radyolojiye yönlendir . Radyoloji de çok fazla sıra olduğu için ileri tarihe attı . Kadın doğum yönlendiriyo herhalde . Bende öyle oldu cunku
Zeyneptml cansualisa sürekli kadın doğuma gittiğin doktor yönlendiriyor. Geç tarihe attığını bildikleri için erkenden sistemden açıp ona göre randevu aldiriyorlar. Yani tam zamanına denk gelmiş oluyor..