CasperSedef Zaman ne çabuk geçti. Heyecan ve Ne yaşayacağını bilmemek. Var mı haftası benimle beraber olan.
Melody1 CasperSedef 38+2 yim çabuk geçti gerçekten ama yinede uzun bir maraton hamilelik. Gün sayıyoruz şuan ne tuhaf :)
Defneeedemet 38 + 6 valla çok uzun geldi artık sürekli doğsun diye heran tetikte bekliyorum ama niyeti yok gibi
Gorkemm Defneeedemet vallahi bende aynı 38+6 yım ama yok bu oğlan bizi bekletip duracak anlaşılan bi sancı vuruyor bi kesiyor sonraki hafta gene vuruyor artık bizle dalga geçiyor diye düşünüyorum oyuncak etti bizi yav 😂😂
Defneeedemet Gorkemm Aynı beni anlattın her sancida bu seferki diyorum kursağımda kalıyor 😂😂 ben 7 ayda bundan çok sancı çekiyordum ne zaman gideceksn doktora ben perşembe gidecem
Gorkemm Defneeedemet yarın gidecem bende cumartesi acillik oldum o derece sancım vardı doğum sancısı başlamış dedi doktor ama açıklık yok diye eve gönderdi yarın gidecem diyorum kesin gene sancı çıkmaz ama bakalım bugün hep ağrı girip çıkıyor ya bi doğursaydım
Senaybrs Bizde 38+1 Perşembe günü ameliyat olacam, kavuşuyoruz sonunda , aslında 8. Aya kadar güzel geçti bu son ay geçmek bilmedi
Defneeedemet Ay canm insallh saglikla dogurursun haberini bekliyorum darısı benim. Başıma beklemek daha zor herkes sancım varmı doguyormu diyor ya çıldırıyorum
Hazalaskin CasperSedef 38+4 canım bende çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum doğumdan değil ama Doğum başlamazsa diye korkuyorum umarım 40 olmadan gelir güzel kızım 🧚♀️
CasperSedef Bende hepiniz gibi aynı durumdaydım arkadaşlar herkes sancın var mı sancın var mı diye doğum yapmamı bekliyo psikolojik baskı yapıyordu. Bugün bebeğin su sızıntısından şüphelenildi turnusol kağıtlı ped kullandım ve rengi Mora döndü şüpheli çıktı yani. Yarın hastaneye tekrar gidicem doktorum test yapıcak eğer suysa doğum gerekebilir dedi. Bebeğim daha kanala bile girmemişti. Bana dua edin hayırlı ve kolay bir normal doğumla alayım kızımı kucağıma sağlıkla 😔🤲🏻