Meleqim_21 Selam Kızlar Bende Herkes Gibi Burda Doqum Hikayelerini Okurken Bende Ne Zaman Yazacam Diye Dusunuyodum Ve Çok Şükür Bana Da Nasip Oldu.Doqumumdan 1 Gün Önce Sancim Vardı Ve Hastaneye Gittim Nst'ye Baqlandim Ve Sancilarim Çıktı Doktora Sonucu Gösterdim Beni Çati Muayenesine Aldi 2 Santim Acikliqimin Olduqunu Ve Doqumumun Geldiqini Söyledi Yatisimi Yaptı Doqumhaneye Çıktım Nst'ye Baqlandim Ve Sancı Verildi.Neyse Sabah Sancilarim Vardı Aqsama Doqru Sancilarim Ve Aciqliqim Durdu Gece 3'te Eve Gitmek Istediqimi Soyledim Ve İzinli Olaraq Eve Gittim Uyudum Sabah Uyandım Sıcak Suyun Altına Girdim Çıktım Hastaneye Gittim Yine Yatisim Yapıldı Doqumhaneye Gittim Nst'ye Baqlandim 2 Iqneyle Suni Sancı Verildi Gittikçe Sancilarim Arttı Ve Dayanilacaq Gibi Deqildi Aradan Zaman Geçti Ve Acilmam 3 Santim Oldu.Neyse Biraz Uyuyayım Derken 3 Santimde Suyum Kendiliqinden Patladı Ve Ben Aqlamaya Başladım Ebe Geldi Aciqlimin Daha 3 Santim Olduqunu Söyledi Ve Gitti Ben Aqlamaya Ve Baqirmaya Başladım Ebe Bana Kızdı Falan Ben Doqumumun Geldiqini Söylüyorum Bana Aciqliqin Daha 3 Santim Ne Doqumu Diyip Gitti Aradan 5 Dk Geçti Bebeqin Başını Hissettim Ve Ebeyi Caqirdim Geldi Dedi Bebeqin Başı Gorunuyo Hadi Doquma Ve Doquma Alındım Kızım 20.50'de Dünyaya Geldi.Benim Doqum Hikayem De Bu Kadar Fazla Anlatamadım Ama Olduqu Kadarıyla.Darısı Sizin Başınıza Anneler İnş Bebeklerinizi Saqlicakla Kucaqiniza Alırsınız...!!! 👪👪👪
MelisaArzuYaman Meleqim_21 Hayırlısı olsun cnm Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin benim takıldığım tek konu ebe hangi yazıyı okusam bi ebe şikayeti var ben ilk oğlumu sezeryanla doğurdum 10 gün sonra ikinci gelicek oda tabi sezeryan yani ebe hiç görmedim ama neden bu kadar sertler zaten sitreslisin hayatının en önemli olayını yaşıyorsun bide azar mı işitiyorsun şaka gibi
Zeynp Meleqim_21 bu nasıl bi yazma tarzı bi halt anlamadım İlginç Ve ergenlik dönemlerimi hatırlattı bana qüle qüle büyütün bebeqinizi 😂
Eylul_lll Bella ayni şeyi bende düşündüm biz türk insanlariyiz ve türkçemizi güzel kullanmak en güzeli 😂😂😂
Sisi Hayirli olsun canim herkes bir kulp bulmus guzel dileklerini sunacaklarina. Allah anali babali buyutsun. Darisi basima insallah:)
Meleqim_21 Sisi Aynen Valla Amin Saqoll Cnm Darısı Senin Başına İnş Bebeqini Saqlicakla Kucaqina Alırsın 😊😊
Meleqim_21 MelisaArzuYaman Aynen Valla Cnm Suyum 3 Santimde Kendiliqinden Patladı Geldi Alttan Muayene Etti Dedi Aciqliqin Daha 3 Santim Ben Bebeqin Kafasını Hissetiqimi Söylüyorum Bana İnanmayıp Kızıp Gitti 5 Dk Sonra Yine Caqirdim Bu Sefer Bana Diyor Kii Doqumundur Bebeqin Kafası Gorunuyor