Mocuzemiz Bebekdelisi banada yazdi sana istirahet etmenimi soyledi?erken geliw olmasin deye?kilosu kac 2o hafta 1200 normalmi
Bebekdelisi Mocuzemiz evet ıstırahat et dedı adalat su ve armut onerdi cnm günde 2 armut bıkmadan usanmadan ¾ lt su kokusu gayet ıyı takılma sakın bende dirençte vardı 2500 dogdu saglıkla küvezden görmeden eve geldık elhamdulillah
[silindi] Bebekdelisi su iciyorum ama etki etmiyor , salatalik erik ve kavun yedim tik yok havuc suyu da ise yaramadi birde armudu deneyeyim ama 1 kere de 2 doz vurularak ciger gelistirici yapildi baska yapmadi ama bakalim… Saglikla gelsinde…
Akgdk91 @Kubracill bende aynı ilacı kullanıyorum ama ona reğmen sancılarım kasılmalarım oluyor sizin geçmişmiydi
Aygunsnn Asibel yok hayır slttan muayene yapıldı açıklık vs yok isteğim üzerine çıktık hastaneden inşallah sağlıkla gelirler
Mocuzemiz Bebekdelisi nasil oldu giddin seni sezeryana aldilar🤗bebekler kuvezde kaldimi banda 30hafta hergun hiss etmiyorum sen nasil hergun hiss ediyomusun
Bebekdelisi Mocuzemiz canım benım kramp sertleşme sancı hep vardı nst sancı cok yüksekti algılar karar verip tek bebekti küveze girmedi canım
Ecemselmaarslan [silindi] canım.merhaba bende 30+3 üm bana da bugün suyu iyi ama daha iyi olabilir dedi magnezyum verdi erken doğum olmasın diye iyi ama daha iyi olabilir ne demek ben anlayamadım sinir da mı demek oluyo 10 gün sonra kontrole çağırdı