Anneyimm esradnz 26++3 haftlgz aşkım oglum 1.40 grm olms 😍 kilolu ve uzun boylu bir bebgnz olck dedi doktr saglimli ve hayirli olsnlar inşallah
TubaSbArsln Loyam benim de muhtemel Doğum tarihim 16 aralık ve kızım olacak sizin de aynıymış maşallah 🤣🙏😘👶
esradnz Ben şuan 27+2 yim ama 1 hafta önce kontrle gittim 750 gr dı kızım doktor normal dedi ama ben burdan çogu kişinin 26 haftalıkken 1 kg olduğunu gördüm bebeklerinin benim bebeğim küçükmü 😔
Tututi esradnz bende 27+5 bende geçen hafa gittim 850 gr dı. Doktor gayet iyi dedi. Kafaya takılacak bir durum yok bence doktor bişey demediyse
Loyam TubaSbArsln aynen canım bizim de doğum 16 Aralık gözüküyor sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏 😆
EmineBurcuTfekiSar Dün 26+6 da gittim 982 gram ve 36 cm di kızım. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah🤲🤲
GokceGenc mueay bnde c.tesi 29+1 de gidicem bakalım kaç kilo oldu cok mrk edyrm 🙈😊 karnım cok feci gerilio buyurken sizinde ole oluomu hissediyrm gerginliği ve 2 gun içinde buyumus oluo karnım..