edaanuurrrrr Merhaba hanımlar, 24 yaşındayım ilk gebeliğim ara ara vajinamda baskı hissediyorum bebeğimin ayakları aşağıda kasıklarıma da inanılmaz vuruyor. Altım sürekli ıslak gibi ve karnımda sertleşme oluyor. Yaşayan yada tecrübesi olan var mı?
Ezgiduru edaanuurrrrr benm başı aşağıda dediğin şikayetler 28. Haftadan beri var bende bazen ayaktayken ani batma bile oluyor malesef haftaya kontrolüm var soracağım Dr uma bende 😥
cilem01 edaanuurrrrr kontrlden bugün geldim benim 2. Gebeliğim ikisinde de oldu normal dedi doktor . Tabi her gebelik aynı olmayabilir .
edaanuurrrrr cilem01 evet hepsi farklı oluyormuş, hiç bir şey bilmediğim için ekstra endişeli ve evhamlıyım suyumda fazla bide🤦🏻♀️
Dammy Benim de 26.haftadan beri ayakları sürekli vajinamda. Vurdukça çıkacak gibi hissediyorum. Kaç kez doktorası gittim , pozisyondan dolayı normal dediler. Suan 28/5 yetim hala aynı. 🙈
edaanuurrrrr Dammy Ay sağlıkla gelsinler inşallah, bende aynı hissediyorum o vurdukça nefesim kesiliyo açın gelicem der gibi 😂
edaanuurrrrr cilem01 Ay güldüm valla, Allahta seni güldürsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini 😂😂