iremcim Mucizeminnos ben Sebamed kullanmıştım oncesinde. Cok sulu tavsiye etmem onu öylesine denizde kullandım. Suan hamileyim mustela aldım cilt lekeleri oluşmasın diye. Mustela nın bebekler icin olan güneş kremini aldım cok güzel. Kendime kullanıyorum yüzüme. İlerde kızıma da kullanırım. Asla sivilce yapmıyor. Makyaj yapmadan önce veya evdeyken sürüyorum aklıma geldikce. Yüzüme de iyi geliyor
Mnk16 La Roche posta kullanıyorum hamilelere de uygun içeriği temiz ve memnunun sivilce falan yapmadı,ama solente ve bioderma da çok duydum sebamed de aynı şekilde bunlar hep içeriği temiz ürünler
Mucizeminnos Mnk16 la roche nin hangisini kullanıyosunuz google a yazdığımda baya bi ürünü çıktı güneş kremi olarak
Mnk16 Askiletotomsu Eczanede gördüm eczacılar hamileler kullanabilir dedi sebamedi bebekler bile kullanıyormuş hatta bilemeyeceğim
Mucizeminnos Didemkrgi aldım şimdi onu ya diğerlerinde içim rahat etmedi en azından direk hamile diyo diye aldım pahalı ama napim teşekkür ederim öneri için🌸
Didemkrgi Mucizeminnos bende dün aldım içim el vermedi diğerlerini kullanmayı riske atmak istemedim güle güle kullan🌸
Mucizeminnos Didemkrgi aynen yaa insan kendine ne olsa iyi kötü kullanıyo da minnoşları düşününce çok araştırıyoruz içimiz de rahat etmiyo teşekkür ederim siz de güle güle kullanın🌸
Mucizeminnos anneyim96 iyiki aldım o zaman ya ben sormamıştım doktoruma doktor önerisi olması içimi iyice rahatlattı teşekkür ederim🌸
anneyim96 Mucizeminnos canım benim doktorum çok kıl bir adam herşey doğal olsun istiyor magnezyum olsun vitamin olsun hiç bişey vermedi bana düşün güvenerek kullanabilirsin sadece bu kremi önerdi 😂
Mucizeminnos anneyim96 o derece yani iyi bari bazen öyle takıntılı olmaları da iyi oluyo demekki işe yarıyo😃🌸
Mucizeminnos iremcim evet mustelanın herşeyini öneriyolar genel olarak temiz içerik sanırım her ürünü bebek için de öneriyolar o markayı🌸