ilhaninannesi Kızlar 25 haftalık olucam perşembe günü şeker yükleme testi yaptırsam mı kararsız kaldım ? Siz yaptırdınız mı iyi ve kötü yanları nelerdir
FatmaNur_27 ilhaninannesi canım ne gibi bir kötü yanı olsun hastaneye gidiyosun kan veriyorsun sonra şekerli içecek iciyosun bir saat sonra tekrar kan veriyorsun bu kadar ayrıca gebelik şekeri önemli bişey muhakkak yaptır
Behiye89 ilhaninannesi doktorunuz ne derse onu yapın. Benim doktorum yaptıralım dedi ve iyi ki diyorum yaptırdım. Şekerim yüksek çıktı ve hemen diyetle kontrol altına alındı. Kızım 29 haftalık oldu şuan kilosu boyu gelişimi olması gereken kadar. Suyum fazlaydı düzeldi şükür.
Bayancorek ilhaninannesi Kimisi yaptırıyor kimisi yaptırmıyor. Ben doktoruma güveniyorum, yaptır dediği her şeyi yaptıracağım. Araştırmalarım ve gözlemlerim gereği de gerekli olduğunu düşünüyorum.
ilhaninannesi FatmaNur_27 herkes farklı kafadan konuşuyor aç karnına şeker şeker içiyorsun bebeğe şeker gidiyor gibi şeyler çoğu kişi yaptırmıyor çoğu da yaptırıyor zaten o yüzden kararsız kaldım
Merve1504 ilhaninannesi al bende de aynısı 25 haftalık olucam hayla kararsızım Canan Karatay beni çok etkiledi