pamuk_anne Cansutkbs şeker ilavesinden dolayi tavsiye edilmiyor. Sade sodaya limon dilimi atıp devam :) :)
Tuba704 Cansutkbs zararlı evet çünkü şeker glikoz fruktoz hepsi mevcut kesinlikle sade maden suyu bol bol tüketin bebeğe de faydalı ama canınız çektiyse 1 şişeden birşey olmaz bende bütün zararlı şeyleri nefsimi köreltmek için yedim içtim yeterki abartıya kaçmayalım için yiyin yani😉
Se-Ha Bence değil canım, sodanın aüt yaptını duymuştum bi defa 💙 ama yinede doktorun danış.. Hem canın istedi ise birazcık iç.
Minikanne06 Cansutkbs direk bebeğe ulaşmıyor plesanta süzüyo zararlı maddeleri diye biliyorum canım.. ben içiyodum ara sıra şükür bi sıkıntı yok bi bardaktan bişey olmaz diye düşünüyorum:)
Fbd Cansutkbs bende bir tane içmiştim canım nasıl istemişti anlatamam muhtemelen onu içmesem sürekli aklımda olacaktı ama içtim bir daha da canım istemedi hatta yarım şişe bile içmedim nefsini körelt sende
Kadze Cansutkbs canın çektiyse iç ama bebek gelişimi için gunde bir tane sade dogal maden suyu ıcmelisin cok faydalı diyor doktorlar
mucizemizibekliyoruzz Cansutkbs sade olan maden suyu yani içinde magnezyum vs gibi minareller barındıran faydalı. Soda meyveli falan oluyor onun öyle pek bi fasası yok malesef sade maden suyu içmeye çalışın.