Sedam42 9 haftalik hamileyim bugun bulantim hic olmadi ama asiri haldizlik var icimde daralginlik var gibi normalmi bu
Naziminverasi Sedam42 12. Haftaya kadar hergün öyleydimm allahım çatlıcam gibi daralıyodum sonra geçti ama arada hala oluyor
superstar_00 Sedam42 Eğer belirttigim anlamda kullandiysanız 28.haftamdayım ve hala o durumlari yasıyorum hormonlar aktif olarak çalıştığı için ruh halimize yansıması epey fazla oluyor.
Sedam42 superstar_00 superstar_00 aynn bende bilmiyorum nasil bisey hisettimi sank tam gogsum ortasina bisey oturmus gibi
Ayseport Sedam42 hepsi normal bnmde öyle ruhum sıkılıo patlicak gbi oluorm bazen ateş basıo yüzüm başım yanıo
Sedam42 Ayseport o zaman normal canm kusunca rahatladim ben birazonce 😂bulanti gecince kork kusunca rahatladim norml degilim 😂😂
Ayseport Sedam42 ay korkma bulantı 9 ay boyunca sürecek die bişe yok bn ilk çocuğumda 8 den 16 ya kdr kustum şimdi 8 haftalık olduk hala hiç kusmadm sabahları bulanıo bişe yemezsem kusacak gbi oluorm yeyince geçio o da