Aynurkrm Kızlar izmir menemen taraflarından olan varmı ilk doğumumu özel sada hastanesinde gerçekleştirdim fakat hastane çok ilgisizdi şuan hastane doktor arayışındayım önerilerinizi alabilir miyimm
naznhrb Aynurkrm eyer özel düşünüyorsanız en yakın can hastanesi irfan beyi tavsiye ediyorlar benim arkadaşım gidiyor oraya devlet dersende çiğli araştırma bende oraya gidiyorum Mehmet Emin güneş
Aynurkrm naznhrb irfan beyi evet bende duydum fakat can hastanrsinde doğum fiyatı çok fazla artmış durumda muayene ücretleri bile tavan yapmış durumda şuan bende çiğkiye gidiyorum yeter hanıma ama yinede araştırma içerisindeyim
naznhrb Aynurkrm Aynen çok pahalı çiğliye gidenler memnun bakalım inşallah ben ilk günden orayı, tercih ettim sadece detaylıda menemen yaşam sağlıkta yaptırdım o kadar gerisi çiğlide
Aynurkrm naznhrb detaylıyı ne zaman yaptırdınız acaba fiyat neydi bizimde yakında zamanımız geliyor da ilkte sada hastanesinde yaptırmıştık onuda ama şuan ayaşam sağlık gibi bizimde
naznhrb Aynurkrm menemen yaşam sağlıkta 475 yaptırdım ama doktor gayet ilgili ve açıklıyacı konuşuyor
Aynurkrm naznhrb haluk bey mi yaptı kontrol için arada haluk beye de gidiyorum ben ama malesef doğum yaptırmıyor
naznhrb Aynurkrm aynen haluk bey yaptı ben menemen de olsam aylık kontrollerimede ona giderdim ama maalesef çalışıyorum oraya gitmek eziyet ama gerçekten ilgili bir doktor
Aynurkrm naznhrb evet çok ilgili ve tek tek herşeui izah eden bir doktor keşke doğum da yaptırsa doğuö için çiğliyi öneriyor