ayse_yldz Kızlar sezeryana makyajla girmek yasak mı acaba? Ojeni çıkarttırıyorlar diye biliyorum ama hafif yüz makyajı da mı yasak bilen tecrübe eden var mı ?
Sehrbnon12 ayse_yldz kız orda aglarsın falan duygusallaşırsın bütün makyaj gider hee😂 yapma yapma bosver sen dogal da güzelsindir
Ozge ayse_yldz kız ben de makyajsız dışarı çıkmam ama ne bileyim doğurucam diye hiçbir şey umrumda olmaz galiba doğuma giderken🙈
Msemos1211 ayse_yldz valla ben sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim farımı sürmemi herşeyimi yaptım öyle gittim 😂 doğum anında çekilen fotoğraflar çok hoş çıkmış bu yüzden 😍
ayse_yldz Sehrbnon12 ay ama çok istiyorum ya fotolarda falan düzgün çıkayım zaten şişim bari yüzüm güzel görünsün 😅
Deletedmom70006 Kızlar oje, kına gibi şeyler oksijenlenmeyi gösteren, parmağa takılan cihazda parazit yapıp yanlış değerler görünmesine sebep olabiliyor. Anestezi teknikeriyim ve makyaji da ojeyi de önermiyorum.
Deletedmom70006 ayse_yldz acil durum geliştiğini görmemizde bazen monitör yeterli olmuyor dudaklara tırnaklara bakmamız gerekiyor oksijenlenme açısından. Ayrica enfeksiyon açısından da önermem hijyenik değil.
Ezgiduru ayse_yldz makyaj yasak değil. Kuzenim öyle girdi ilk doğumda ben ani doğurdum yapamadım gece gece bunda inşallah yapacağım 🤣