Haticekaya1808 Deli gibi tüm evi döküp mobilyaların yerlerini değiştirip temizleyesim var kendimi zor tutuyorum haftaya çarşamba planlı sezeryan olacağım..
Denzk Haticekaya1808 bu doğum enerjisi canım dinlenip depolaman gerekiyor bende duramıyorum koltuk sildim az önce camlara geçicektim abartmayayım dedim yarına bıraktım ama sen yapma uzan dinlen
Bsrbsrrr Haticekaya1808 bende 37 de ayrılıp her odayı temizlemek istiyorum ama bakalım dhaa ne zaman doğurcağım bils belli değil 35 deym😂
Vildan1996 Haticekaya1808 ben tutamıyorum bir haftadır hergun temizlik yapıyorum bir enerji var atamıyorum bir turlu eşim çok kızıyor oturup dinlenmedigim için😅
NrcnGltkn Haticekaya1808 30+3deyiz valla Bir haftada evi komple indirip kaldrdim koltuk silmeden kilif yıkamaya kadar dün bitti çok şükür eşimde yardımcı oldu saolsun birkac gün dinlenip snrada bebeğin camasrlarini yıkayıp dolabini dizicem inşallah 🤲
Haticekaya1808 Denzk uzanmaktan içim sıkıldı zaten erken doğum riskim vardı dinlenmekten bi hal oldum çok şükür riskimiz kalmadı annemler temizledi ama ben duramıyorum 😂
Haticekaya1808 Bsrbsrrr sen biraz daha bekle kuşum çünkü 35. Haftamda erken doğum riskim oldu tedavi almıştım ama suç bendeydi tuvalet ve banyo yıkamıştım 😂
Haticekaya1808 Vildan1996 birazdan başlayacağım valla tutamıyorum kendimi temizlik yapınca bi rahatlama geliyor insana 😂
Denzk Haticekaya1808 tuvalet banyo mu ben 35 te tüm evi kaldırdım kırkladım tuvalet banyo benim için günlük rutin 😅
Kubos01 Biz 32+3 deyiz perşembe günü iki tane yardımcı anla tuttuk evi dip bucak girmedikleri yer kalmadı ben arada dolanmaktan elimi bişeye atmadığım halde üstümden geçti sanki onca iş çok yorucu az kalmış yorma kendini haftaya doğum dikkat et canım
Haticekaya1808 Kubos01 annemler yapıyor sağolsun ama ben kendimi durduramıyorum gebelik öncesinde de sürekli evi alt üst ediyordum bi enerji geldi bi anda 😂
Tubmavi Haticekaya1808 bh enerji son haftalarda geliyormuş. Doktorlar yapmayın doğuma enerjiniz kalmıyor diyor. Ama ben oldum olasıhep öyle olduğum iÇin son haftalardakini nasıl tepcem bilmiyorum. Ocak silmeye giderim tüm mutfağı elden geçiririm klozet temizleyip serim duşakbinden çıkarım. 24-34 farketmedi ben de hep yaptım 😂😂
Zehra65_ Haticekaya1808 35. Haftadayım bende hergün bir yeri temizliyorum sonra dinleniyorum sonra tekrar başa geliyorum çünkü bir yer bitiyor öbürü tekrar kirleniyor 😂 sonra diyorum ki way be eski Zehra olsa aynı günde herşeyi yapar bitirirdi 😂