ebrartmcksm Beş haftalıkken kalp atışlarını duydunuz mu çok heyecanlanıyorum duymak için doktora gitsem duyarmıyım?
Habus ebrartmcksm reglden 3 gün önce 229 beta ile öğrenmeme rağmen 5. Haftada sadece keseyi görmüştüm ben de ☺️ İmkansız değil tabi erken döllenme olduysa olabilir ama duyamazsanız da korkmayın normal çünkü
ebrartmcksm Habus Benim regla göre 6. Haftam ama bildiğim için kendim beş haftalık diyorum.. neyse daha keseyide görmedim randevu aldım yarın için duymasamda bi bakalım minik napıyor :)
mimar_anne 5+3 te kese ve yolk kesesini görmüştük yarın 6+4 kalp için gideceğiz inşallah 5 erken baya kalp için
Sehrbnon12 ebrartmcksm ben sadece keseleri gördüm canım 6+3 de gittigimde kalp atıslarını duydum bebekleri gördüm 🥰🙏
Haticekaya1808 ebrartmcksm 5. Haftamda kese göründü 7 haftalıkken de kalp atışı duyuldu kalp atışı için 5. Hafta çok erken
Aybukemom ebrartmcksm ilkinde 5+3 de duymuştuk ,ilk gebelikte zayıfsanız karından ultrasonla daha erken duyulabiliyır ama ikinci gebelikte ben sezeryan olduğumdan yani doktor öyle dedi ,o yüzden biraz daha geç duyduk