Yarenay Kızlar özel sektörde ssk lı çalışıp da ilk aylarda rapor alan oldumu benim bulantılarım çok fazla ayakta duramıyorum m çalışamıyorum rapor almayı düşünüyorum sizce doktor verirmi
Yarenay bebetonunannesi16 bana vermedi hatta nerdeyse azarladı sizin isteginize gore veremeyiz falan dedi zor bi süreç beni bekliyo 😭
Banuc Ben 40 gün aldım riskin olursa veriyorlar tabi Doktordan doktora değişiyor benimde çalışmadan yanaydı ama dediğim gibi bı düşükten sonra riske girmedik
Yarenay Banuc bana vermedi hatta nerdeyse azarladı sizin isteginize gore veremeyiz falan dedi zor bi süreç beni bekliyo 😭
Yarenay Deletedmom83940 bana vermedi hatta nerdeyse azarladı sizin isteginize gore veremeyiz falan dedi zor bi süreç beni bekliyo 😭
mydeno13 Yarenay ben özel doktora gidiyordum 12. Haftam dan bu yana heyet raporu verdi riskli gebeydim bacagım dan yürüyendim hiç oda Allah razı olsun 10 hafta rapor yazdı her ay gittim aldım heyet raporu
Yarenay mydeno13 bana vermedi hatta nerdeyse azarladı sizin isteginize gore veremeyiz falan dedi zor bi süreç beni bekliyo 😭
Tospikannesiiiii Yarenay bulantı için zaten en fazla bir iki hafta yazar canım oda çogu yazmaz ilaç verir riskli gebeliklere veriyorlar rapor