litfenama gülesim geldi 🫠 yersiz yükselmişsiniz. ben de yaptırmayacağım nasipse. ailemde şeker geçmişi yok, hiç kilo almadım 22. haftadayım, her şey normal ilerliyor çok şükür. buna rağmen 50′lik 75′lik o zımbırtıyı içmek zorunda değilim. kaldı ki doktorlara göre ‘ne var o içecekte, 2 dilim baklavayla eş değer’ deyip. ‘e iki dilim baklava yiyelim’ o zaman deyince, ‘olmazzz o içecek alınacak’ 😂 samimi mi sizce? hayır bence değil.en ufacık bir şüphe bile yokken anlamsız testleri yaptırmaya zorlamalarını anlamayacağım hiçbir zaman. veya 2li tarama testi mi adı neyse. down şüphesi için yapılıyormuş. down da olsa benim bebeğim değil mi? aldırmayacağım. ama o 2li testi yaptırmak istemiyorum dersen doktor sana tavır alıyor. neden? çünkü hastaneler ticarethane artık. sağlıktan ziyade günlük cirolarıyla ilgileniyorlar. etrafımda gebelik geçiren çokk insan var. doktorundan ‘2li-3lü yü yaptırmazsan bana gelme’ diye yanıt alan var🥹 işinin ehli DOKTOR bulursam ne teste yollarsa yollasın yapayım. ama doktorların bir çoğu ezbere gebelik prosedürü işliyor. senin isteklerinin hiçbir önemi yok. demek istediğim, kendinize göre de hareket edebilirsiniz. doktorların istediği birçok şey, ne yazık ki piyasa işleyişi🥲 sağlıkta piyasa olur mu demeyin. olur tabi. o zaman içecek çıkartacaklarına, bana iki dişim baklava ye gel desinler. niye demiyorlar🫠‘yazalım oradan bu gebeye, bebeğini her halükarda doğuracağı için taramalarını yaptırmayı reddetti, vatan haini’🫠