Arkadaşlar şimdi benim kabızlık problemim var tamam mı pazar günüydü akşam saat 11 civarıydı lavaboya gittim ve biraz çok durdum birkaç damla kan geldi bunu gördükten sonra sık sık lavaboya gittim kontrol ettim devam ediyor mu diye en son gittiğimde avuç içi büyüklüğünde ciğer parçası gibi bir kan topağı geldi. eşimle birlikte hemen Osmaniye devlet Hastanesi’ne gittik doktor kontrol etti alttan muayene yapacağım dedi üzerimi çıkarmamı istedi ve çıkardığım an ayakkabımın içi kan doldu kıyafetlerim kan dolu oldu o an zaten ne var ne yoksa hepsini çöpe attım hiçbiri giyilecek durumda kalmadı Şok oldum tabii ki ben çok korktum dedim kesin bebeğim gitti doktor da bana düşük başlangıcı sanırım dedi ve Adana şehir hastanesine gece 02.00′de ambulansla sevk etti. O kadar kötü bir duyguydu ki Rabbim kimseye yaşatmasın düşmanıma bile yaşatmasın. Neyse biz hastaneye gittik alttan muayene yaptılar yine ve kanamam yavaş yavaş duruyordu doktor bir santim açılmam olduğunu ve bebeğin bayağı aşağıya indiğini söyledi Ben daha 14 haftalık hamileyim bu açılma hiç normal değildi. Daha sonra detaylı baktıklarında bir et parçası gördüklerini söylediler acaba bebek düşüyor da parçalarını mı düşürüyor dediler O korku çok ayrı bir şeydi zaten kanama durduğu için kendimi teselli ediyordum Yok bebek düşmemiştir diye bu arada hiç ağrım sancımda olmuyordu sadece kanama oluyordu. Daha sonra o parçanın polip olduğunu tespit ettiler 2 hafta sonra gel o parçayı alalım dediler et ben gibi bir şeymiş normalde gebeliğe engelmiş ama gebelikten sonra da çıkabiliyormuş ve bebek büyüdükçe kendisi de büyüyüp düşüğü tetiklermiş yoksa ben doğumdan sonra aldırmayı düşünüyordum ama iki hafta sonra gidip İnşallah aldıracağız. Diyeceğim o ki insanın bir günde hayatı değişebiliyor şok oluyorsunuz ekstra yaptığım hiçbir şey olmadı yorgun değildim iş yapmadım ağırlık kaldırmadım ama başıma böyle bir şey geldi çok dikkat edin ve bol bol dua edin benim için de lütfen. Bizi Rabbim korudu inşallah bebeğime sağ Salim kavuşurum/kavuşuruz