Bhr21 Haftamdan selam olsun güzel anneler nasılsınız durumlariniz nasıl bebiş nasıl biraz sohbet edelim 💕 benim her sabah ayak tabanlarım ellerim hep şiş uyanıyorum. Toplamda şimdiye kadar 11 kilo aldım 68 kilo oldum sanırım 70 le doğrurum 🤭 geçen gün doktora gittim kızım iyi 2 hafta gelişimi önde dedi bir sıkıntı yok çok şükür. Ya peki ileride olması erken doğum olacağına işaret mi bilemedim 🙄
Glck_anne Bhr21 bende bugun itibari ile 34+2 oldum ve günler geçmek bilmiyor bir an önce doğurmak kucağıma almak istiyorum artık☺️Benimde her sabah ellerim şiş uyanıyorum gün içerisinde geçiyor ama bu sefer de ayak bileklerim şişiyor çalışırken hareket edemediğim için sanırım.
Glck_anne Bhr21 bebeğin ilerde olması bildiğim kadarıyla erken doğuma işaret değil sadece gelişimi maşallah iyi demekki ve sanırım iri bebek olacak gibi ☺️Erken doğum olsa bile gelişimi iyi olduğundan sıkıntı çekmeyeceğini düşünüyorum 🌺
Ozlemytsn Bhr21 ayn haftadaki 34 haftalık ve 2 hafta önden dedi bnada Yarın kontrol var bakalım ne dicek
Bhr21 Glck_anne çok ayakta kalınca da hemen şişiyor otursam şişiyor ayakta kalsak şişiyor anlamadım 🤭
Semanuralemdar Bende bugün 32 haftalık oldum bakalım bu hafta tekrar muayeneye gideceğiz galiba bu hafta Nst başlıyor çok heyecanlandım nedense 😊 benim de ellerim ayaklarım hep şiş ama ödem de topladım her yerimden belli
Bhr21 Semanuralemdar valla canım bilmiyorum ama 32. Haftamda girmedim bakalım bir hafta sonra gidince koyarlar mi görecem