Asu Evet kızlar o gün çattı geldi, sıra bana geldi... yarın 40+0 ım 😊 Bugün kontrolüm vardı gittim, bebeğin suyunda azalma var, ama hiç açılmam sancım yok... Normalde doktorum 1 hafta daha bekleticekti ama sudan dolayı yarın yatışımı yapmaya karar verdi, sabah 8:30 suni sancıyla ya bismillah diycez bakalım , Saat kaça kadar ne kadar açılmam olur Allah bilir 🙏🏼 İlk doğumum 41+2 de olmuştu, 1 gün boyunca suni yemiştim banamısın dememişti , ertesi gün tekrar suni sancı takıldı akşam üzeri anca açılıp normal doğurmuştum... Umarım bunda daha kolay açılırım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Hepinizden dua bekliyorum, “Hayırlısı” demeniz yeterli, Allah razı olsun şimdiden, Hayırlı bi şekilde sağ salim doğumum olursa gelişmeleri bildirirm 😊😊😊 Rabbim sizlerinde yar ve yardımcısı olsun.. Allah’a emanet olun🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️
OktayMeltemSahin Asu hadi hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden sağ salim kavuş inş yavruna bir avazda inşallah 🙏🏻
Naz1905 Asu hadi hayırlısı bakalım kolay doğumun olsun evladını sağlıcakla kucagına alman dileğiyle inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻