Aybukemom F1903 ben olcam ikinciye ,ilkini ben istemiştim şimdi ikinciyi normal yapabilirmiyim diye düşünüyorum
F1903 Aybukemom bende cok isterdim ama doktorum yapmiyor malesef bi sorun oldugunda burda mudahale edemem diye bende dkktorumu degistrmek istemiyorum o yuzden mecbur sezeryan
Busrazkn37 İlk doğumum 39+5 te suyumun gelmesi, sancımın olmaması, oğlumun kakasını yemesiyle sezaryen olmuştu. Şuan 37+5 im doktorum 38+1 ayın 26 sına gün verdi inşallah bi sıkıntı olmaz ☺️
F1903 Busrazkn37 ya bende ogune istedim aslnda 38 hafta oluyo artk alalim ddim 🙈😅 yok doktor dursun diye bekliyo ama ben bekleyemiyorum
Zeliha_Enes1 F1903 anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bence bizim mesele emme reflexi gelişmemiş erken doğduğu için emmesi i bile etkiliyor anlayacağınız
F1903 Zeliha_Enes1 evet illaki ama iste habersiz apar topar olursa diye tek kalirsam vs bunlar beni korkutmuyo degil 🙈
Busrazkn37 F1903 bende bekleyemedim ya iyice ağırlaştım zorlanıyorum artık. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım seninde ☺️
Zeliha_Enes1 F1903 Bi şekilde oluyor inanınki benim aklımdaki tek soru büyük oğlum ne olacaktı ki 17 aylık daha Bi şekilde oldu bebeğim küveze girdi çok önemli Bi sorunu emme reflexi gelişsin diye önlem amaçlı ben başımda refekatçıyım her şerde Bi hayır var derlerdi vesile ile toparladım ilk sezeryan da daha zor ayağa kalmıştım şimdi ikisine de bakarım kimseye ses etmeden eve çıkınca direk eve gitsem büyük oğlum gözümün önünde olacak ama bakımı için birilerine muhtaç olacaktım
NisaveAnnesi F1903 benim doktorumda 38+1 de alalim dedi yani ayn 6si. Şuan 36+1 haftadayim. bende korkuyorum 38 e kadar ya sancim tutarsa diye 😁
NisaveAnnesi F1903 merhaba canim. Durumlar nasil merak etdim. Ben ayin 6sina gün aldim inşallah bi aksilik cikmaz. 😀
F1903 Rukiyoloji hadi bakalim erkenden.gelmezler insaallah guzel sekilde hazirliklarmiz bitmis olur 🤲🏻🤲🏻🙈