Hillall Merhaba kızlar.. 39+2deyim ve kızım hala doğum pozisyonuna girmediği için sabah mecburi sezeryan olucam.. (makat geliş duruyormuş..) ev ahalisinde heyecanlı bir bekleyiş hakim.. Herkes doğumu ve olacakları konuşuyor planlar yapıyor.. Ben ise sadece Herşey yolunda gitsin ve hastaneden kızımla sağ salim çıkayım diye dua etmek dışında sanki bir başkasının doğumuna gidecekmişim gibi dolanıyorum ortalıkta ve konuşulanları dinliyorum.. His yok, heyecan yok.. Duygularım bomboş oldu sanki.. Bugüne kadar Herşeyi burda okudum.. Kah yorum yaptım, kah yorum aldım.. Şimdi de bu hissizligimi sizinle paylaşmak istedim.. Rabbım izin verirse minik mucizemi kucağıma aldığım anımı, doğum hikayemi de paylaşacağım sizlerle.. Sizden ricam bu yolda feraha kavuşmayı bekleyen her anne adayı gibi sadece dua.. Kızımla bana dua edin.. Allah herkese yanında bize de yardım etsin..
OktayMeltemSahin Hillall Rabbim yar ve yardımcın olsun sağ salim kavuş meleğine inşallah darısı başımıza 🙏🏻
didemm Hillall saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah agrin sizin az olsun hemen sutun gelsin bebisinin tatli gobisi doysun insallah 🙏🙏❤️
deletedmom503 Allah yardimciniz olsun sag salim bebeginizi kucaginiza alin insallah bize de dua etmeyi unutmayin😊
karamella_ deletedmom503 Tekden hastanesi özlem katırcı çok memnunum doktorumdan çok ilgili cana yakın ve sevimli bi doktor
Hillall Harika birsey.. Aylarca karnında saklı minik mucizem kollarımda.. Fırsatım olmadı bir türlü yazmaya en yakın zamanda doğum hikayemi paylaşacağım.. Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.. Rabbım her birinizin yar ve yardımcısı olsun..