Gly87 Suyum bittiği için aniden doğuma alındım bebeğin başka hastaneye sevk edildi küvezde dua edin ne olur iyileşssin toparlansın🙏
Shzdgn Gly87 çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanıp sağlığına kavuşsun inşallah 🤲 korkmayın haftaniz gayret güzel daha erken doğan bebekler var
Huzur123 Gly87 bizimde aynı zamanda doğdu kaç kg şu an 2kg oluncaya kadar bekletirler kısa sürede alıyolar
cansualisa Gly87 çok geçmiş olsun sağlıkla al kucagınaaa inş hayırlısı olsun sıkma kuzum canını arkadaşım 31 de yaptı 1.5 ay yattı suan 5 aylıklar❤️
prenseskizim78 Geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanirsiniz inşallah Suyunun bittiğini anlamadın mi yani çocuğun hareketlerinden falan
Gly87 prenseskizim78 canım zaten kontrol altındaydı hafta 2 kez gidiyordum anlamıştım ağrılarım çöktü kasılma oluyordu
Brfnkyldz @Gly87 Rabbim sizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah hiç korkmayın artık 25 haftalık bebekler bile yaşıyor 34 hafta çok erken bi hafta değil en büyük şansımız küvez olması tıp çok gelişti Rabbim çok büyük kimseyi evlat acısıyla sınamasın eltim ikiz bebeklerini 31 haftalık doğum yaptı şuan 3 yaşındalar çokta sağlıklılar
Handecik Gly87 canım suyunun azaldığını nasıl farkettin, bende bugun hastanedeydim 31 haftalığım az akıntım var ama uzerinde durmadılar, sancım vardı gecene kadar serum verdiler
Huzur123 Gly87 benim 11 gün kalmıştı 2kg olana kadar beklemişlerdi çıkınca ztn hızla büyüdü sen de toparlamaya bak sezeryan sonrası yakında kavuşursunuz inşallah
Ecemselmaarslan Handecik bende 31 haftaligim bana da suyunda azalma var demek istedi bence bir belirti yoktu bende öyle dedi doktor
aysunkale Bende bugün gttim 34+2 haftalığım suyunda azalma var dedi ama çok değil au iç 35 36 gibi sezeryana alabilirim dedi
Gly87 aysunkale canım karnın bir tarafa toplanıyorsa eğer canını yakıyorsa bence hemen git doktora benim rahimi yırtmış az kalsın alttan geliyormuş
Ecemselmaarslan aysunkale bana da suyu iyi ama daha iyi olabilir dedi ne demek istedi anlamadım çok su iç dedi zaten çok içiyorum 31.hafta şu an
Aleynasvr Benim de 35+1 suyun çok azalmış ama bebeğin gelişimi normal dedi her an doğuma alabiliriz r dedi o yüzden haftada iki kez cagirdi. Bende korkuyorum simdi. Size de geçmiş olsun
Ecemselmaarslan cansualisa solunum sıkıntıları ya da başka sorunları oldumu 31.hagta da acaba kaç kilo dogdu
cansualisa Ecemselmaarslan 1400 dü oldu burundan solunummm aldılar 1 aya yakın dua et hiçbişi olmıcakkk bak gör 💕