Haticeeslina Kızlar bugün tam 40 hafta oldu. Ne sancı var ne bir belirti. Doğuramayacağım galiba. Kontrole geldim, dua edin ❤️🙏🏻
mervehamiatalay Haticeeslina eğer hiç sancin ve acilman yoksa direk sezeryan ol canım. Bende aynı şeyleri yaşadım 42 haftalık olduk normal doguracam diye bekledim gelmedi kızım suni vermeyecemesana hiç acilman yok dedi doktorum sezeryan aldı. Sağlıcakla kucağına al inşallah 💐
Haticeeslina mervehamiatalay ne sancı var ne açılma dün eşimle 7 km yürüdük 😅 eve geldiğimde bacak aram belim sırtım ağrıyordu, sabahta vajinada batma hissi yaşadım. Bakalım ne olacak, sezeryandan da korkuyorum ne yapıdan bilmiyorum
Kvrckmom Haticeeslina bence biraz daha sabırlı olmaya çalışın. ben olsam bende aynı şeyleri yaşardım ama bırakın bebeğiniz geleceği vakte kendisi karar versin. Ona güvenin 🤍
Haticeeslina Kvrckmom Allah hepinizden razı olsun. Suni sancı bir işe yaramadı maalesef. Zerre açılma olmadı bütün gece o eziyeti çekip sabaha karşı sezeryana alındım. Şimdi kızım yanımda uyuyor 😍
Kvrckmom Haticeeslina çok şükür bebeğinize kavuştunuz ya. Öncesini düşünmemeye çalışın şimdi o da siz de iyisiniz önemli olan bu ♥️