Deletedmom_31 Kızlar 11. Haftadan beri haftada 1-2 gün kahverengi leke geliyor birer damla. 16. Haftadayım. Progestan da kullandım düzenli ama devam ediyor. Doktor kanamaya dönüşmediği sürece sıkıntı yok diyor hep ama hiç bunu yaşayan oldu mu?
gamzecee Deletedmom_31 benim 7. Hafta başlayıp kan gibi akıntıyla sonra pembe akıntıya çevirip 12-13. Haftama kadar sürmüştü bende Progestan kullanıyordum hem fitil hem iğne Aradada proluton kullanıyordum kanama alanı küçüldükçe geçiyor
esradgn123 Deletedmom_31 Ben de 16 haftalık hamileyim Hamileliğimin başından beri lekelenmem var kahverengi olmadı ama benim Doktor her hafta gittiğimde normal kanama yoksa normal diyip durdu İçim rahat etmedi doktor değiştirdim normal olmadığını öğrendim 😟
Deletedmom_31 esradgn123 hangi renkti? Neymiş mesele peki? Ben de başka bir doktora gittim o da aynı şeyleri söyledi çünkü.
Deletedmom_31 esradgn123 anladım çok geçmiş olsun. Bende çok minik bir kanama alanı gördü o yüzden dedi ama bu hafta gidince sorayım tekrar inşaallah