Yunrey Hanımlar nerdeyse oğlum doğacak hala Yiğit Asaf & Yiğit Alp Arasında gidip geliyorum bir tık farklı olsun herkes Ali Alp koyuyor zaten yanına diye düşündüm sizler ne dersiniz
annesinin_beybisi Yunrey asaf çok fazla var kişisel algılamayın ama artık öğğ geldi yani bu isimden 😃 bence yiğit alp🤗
Aycayuruk Yunrey oğlum olsaydı eğer Atlas Giray koyacıktık bizde çok istemiştim ama kızım geliyor ve hala bir isim bulamadık malesef 😊
Yunrey Eşim Alp Ben Asaf şeklinde kararsız kaldık ama ben Yiğit Asaf diye birşeyler yaptırdım da ama önemli olan kimlik adı en son nüfus müdürlüğünde karar vercez galiba😁😁
Deletedmom727271 Oğlumun adı Giray Alp o yüzden oyum Alpden yana 😁 Yiğit in yanına Alp daha çok yakışıyor bana göre ikisi de aynı anlama çıktığı için 🌼
Yunrey Deletedmom727271 Giray da güzelmiş Ay isim konusu zor ya son dakika ya kadar bile düşünen var😁 Yiğit olacaktı hep böyle istedik ikinci isim konusu olunca bizde karıştırık haliyle 😐
Yunrey annesinin_beybisi aslında sadece Alp değil Yiğit Asaf Alp isim olarak bunlar bu ara benimde en çok duyduğum
Yunrey Aycayuruk bizde hep Yiğit dedik ama paşamızın ikinci ismine kararsızım kız olsaydı Ravza ve Eflin Lina şeklinde düşünmüştük