NslhnZehra 39 haftadayım. Daha demin lavaboya kalktım ve kanla karışık bir akıntı geldi. Çok aman aman bir sancım yok ve bebek de hareketli. Nişan olabilir mi? Acile gitmeme gerek var mı?
Denizyildizi1 NslhnZehra Kanlı pembemsi sümük gibi oluyormuş nişan normal doğum olacaksa gitmene gerek yok kiminin hemen kiminin günler sonra doğum başlıyormuş sancını kasılmanı takip et düzenli olup sıklaşırsa gidersin çok geçmiş olsun🙏
goldumsu NslhnZehra sancın yoksa gelene kadar bekle istersen. Ben bugün ishal ve kusma ile gittim düzenli doğum sancılarım başladı ve hafif pembe kanama geldi. Gündüz 4ten gece 12ye kadar nstye bağlı kaldım ve zulüm gibiydi. 1 cm açıklık varmış yatış versek belki günlerce yatarsın dedi eve geldim bende sancılarımı bekliyorum. Az önce bi pıhtımsı bişey geldi minnacık ama sümüksü bi yapı. O mu nişan bilmiyorum sancılarımı evde karşılayacağım
twobabymommas NslhnZehra 2 normal doğum yaptım biri 13 gün önceydi ve ikisi de o şekildeydi büyük ihtimalle nişanınız gelmiş benimki kahverengimsiydi kanlıysa doktorunuza haber verin doğumunuz başlamış olabilir benim iki doğumumda da gece nişanım geldi ertesi gün doğum yaptım
NslhnZehra Denizyildizi1 normal doğum olarak bekliyoruz. Düzenli bir sancım ya da kasılmam yok şu an. İlk gebelik olduğu için biraz tedirgin oldum
Denizyildizi1 NslhnZehra Sabah olunca ebeni veya doktorunu arayıp detaylı bilgi alabilirsin yada direk gidip açılmanı kontrol ettirebilirsin
prens_annesii Canım evet nişan olabilir benim ki şeffaf renkti .. herkesin aynı olmuyor kırmızı kahverengi sarı değişiyor .. Drlar nişan gelince mutlaka arayın veya hastaneye gelin diyorlar bi git istersen ben gittim bebeğin suyu bitmişti hemen doğuma aldılar