Mgek Ben Medicana da Gültekin Bey’e gidiyorum. Operatörlüğünün çok iyi olduğunu duyduğum İçin ama ilgi ve bilgilendirme anlamında memnun değilim. Sormadan anlatmıyor açıklama yapmıyor sanki daha önce Doğum yapmışım gibi davranıyor. Özelde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? (Nadir Bey dışında)
Milamerve Mgek bende gültekin beye gidiyorum aynı dediğiniz şeylerden şikayetçiyim, sanki adam zordan konusuyor. Çağlar beye geçsem mi diye kararsızım 😥
Tostosunannesi Mgek Ben gültepeye gidiyorum ama medicanaya gitseydim kesinlikle çağlar beye giderdim. Kuzenim hemşire ve hamile doktor olarak cok arastirdi çağlar beye gidiyo öneririm
Feslegen Bnde Gültekin beye gdyrm aynı şeylerden dolayı değiştireceğim. Kerime hanım ve Sultan hanım arasında kararsız kaldım. Kerime hanım çok enerjik geliyor Sultan hanımı çok tavsiye eden var siz karar verdiniz mi
Prensesimi-beklerken Arkadaşlar ben sivasta yaşamıyorum ama sivaslıyım:) 2 li test döneminde orada ailemin yanindaydim ve üniversite hastanesinde yar.doç savaş beye 2 kere muayeneye gittim.kendisi aşırı ilgili ve güler yüzlü bir doktor 125 tl muayene ücreti var.ilk gittiğimde verdim bu ücreti ikinci sefer için almadı 2 li taramami ucretsiz yaptirdim.üstelik 10 haftalıkken bebeğimin cinsiyetini bile söyledi:)şuan 24 haftalik ve değişme olmadı.tekrar yolum düserse ondan baska doktora gideceğimi sanmiyorum.tavsiye ederim
Gmzmrt Hem medicana da çalışan bir sağlık personeli olarak hemde yeni Doğum yapmış bir anne olarak kesinlikle çağlar bey diyorum eminimki fazlasıyla memnun kalacaksınız 😍😍
Sarp Gültepe bayram ali bey kesinlikle tavsiye etmiyorum. İnsanı azarlar gibi küçümseyici tarzda konuşması hiç hoş değil. Ve kesinlikle para için hizmet ediyor insanlar için değil. 10 gün içinde değil de 11. Güne veriyor rabdevuyu tekrar görülmesi gereken bi durum varsa. 10 güb içinde gidersen ultrasona almıyor. Neymiş efendim ultrason zararlıymış. benim bebeğimi benden çok düşünüyo sanki. Sancım var dediğimde olur böyle şeyler diyor. Tavsiye etmiyorum
Feraymali Bende gültekin beye gidiyorum ama aksi bir durum olsa zaten söyler sürekli.ne konuşmasını bekleyebiliriz ki en azından kibar ve azarlamayan bir doktor.
Sarp Mgek allah yardımcın olsun inşallah. Gültekin beyin ameliyatını duydum herkes överek anlatıyor. Bence başarılı bi doktor. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebişinii 😊