Kokenilya Kızlar nolur yardım kız bebeğim olacak isim Sare düşünüyorum. Fakat sizlerden de yardım istiyorum. Kararsızım. Siz ne koymayı düşünüyorsunuzz
sliya30 Kokenilya 🤣🤣 canım bende daha deminden beri kız ismi arıyorum Google amcadan 🤣🤣 daha cinsiyet belli değil ama kız da hazır olsun arada ismi diye 😂 Zehra ismini ve anlamını çok begendim ama yanına bi idim arıyorum.. Şimdi ki modern isimleri sevmiyorum tuhaf geliyor bana 🤣
Naile_7732 Kokenilya ılk kızımın adı ömür güneş onumuzde kı ay ıkoncı kızım olacak o yuzden cok kararsızım yektanur koymayı cok ıstıyorum ama baxır sebeplerden dolayı annemın adını da koymak istiyorum annemın adı fidan bende fidangül koymayı düşünüyorum
Zeynepkaman Kokenilya babamız Züleyha ismini koymamızı çok istiyor bana da çok ağır geliyor bakalım ne olacak sağlıkla gelsinler 🥰🫶🏻
Kokenilya sliya30 inan bana da yeni isimler aşırı kaba geliyor. Ama zehra çok iyi fikir teşekkür ederimm 🌺🌺
Kokenilya Naile_7732 Sare de benim annemin adı. Fidan da gerçekten çok kibar güzel bir kız ismi 😊 Hayırlısıııı 🙏🏻
Ysmndnz Benim ikinci ismim sare ama çevremde duyan arkadaşlarım hep o nasıl isim yok ne kadar kaba isim yok telafuzu zor bir isim itici bir isim olarak söylendiler 😅 Bu da aklınızda bulunsun kimse ikinci ismi mi sevmedi ama ben seviyorum
Esra0156 Kokenilya evet bende anlamını çok beğendim ilk kızımın adıda Ecrin birbirine yakın olsun anlamı da güzel olsun istedim
Demet2323 Kokenilya benim iki yaşında kızım. Var ahsennur ismi şimdi ikizlere hamileyim eşim Edanur la elif koymak istiyor bende Hira ve mihra düşünüyorum ama eşim istemiyor bakalım napicaz