OBiranne1 Ben öksürdükçe birden şiddetli hapşırınca, miğde bulantımda öğürünce idrar kaçırma problemi yaşıyorum, hamilelikte oldu bu normal mi? Daha 13-14 haftalıktayım. Sizde de oluyor mu?
Melikeex OBiranne1 ben 31+1 deyim hıc olmadı ama kısıden kısıye degısebılır belkı istersen bı doktoruna danıs
MeyraRana OBiranne1 38 haftamda doğum yaptım bu süreçte hep kaçırdım vala ne yalan söylim hiç farkında olmuyordum bi bakıyorum altım ıslak çocuk büyüdükçe baskı yaptıkça daha çok kaçırmaya başlicaksın.
Asli6- OBiranne1 Kegel egzersizi öneriliyor idrar kaçırması için canım araştır istersen Bi doktoruna da sor 🙏🏻
gamzebngaa_dmr OBiranne1 bende hapşırınca yada öğürünce çok az bir iki damla kaçırıyorum bence normal çünkü hamilelikten önce böyle bir sorunum yoktu
Seyoelif Normal canım ben gece ona uyanmıştım mesela 18. Hafatafa koşa koşa Dr a gittim idrar kaçırmışım ben suyum geldi sandım . Yani Dr olabilir böyle şeyler dedi
Nehir-Poyraz OBiranne1 ayy o haftlarda oluyodu şimdide oluyo 25haftayım. Kusarken oluyo aniden hapşırıp öksürünce oluyo. Gebe okulunda onun için bize onu (bişey kası adı unuttum) o gevşek olduğu için idrar sorunu olduğunu söylemişlerd onu güçlendirmek içinde idrarını tuvalette yaparken parça parça yapın demişlerdi mesela biraz yap kes yap kes öyle öyle yapın idrarınızı demişlerd yaptığımda düzelmişti yine oluyo şimdi işerkende adamın aklına gelmiyor ki 😂