ENEP Evet sonunda seruvenin sonuna yaklastik kendi şehrimin pilakasina geldim ☺️😄 Programa gore son 58 ama ikiz olduğumuz icin ben son 30 olarak hesapliyorum sizde durumlar nasil heyecan var mi bende hem heyecan hem dogum sitesi basladi…
ENEP Sedaerbil masallah cok az kalmis evet ikiz oldugunuz icin daha erken olacak doktor 36,37arasi aliriz demisti bklm dayanabilecegiz mi
Sedaerbil ENEP dayanalıcak gbi degil ya 😔alt kısımdan cok kötü vuruyorlar uykm var ama agrısından yatamıyorum.hayırlısıyla sag salim doğsalardı.
Sedaerbil ENEP bana daha gün vermedi ciger geliştirici vurdu 29. Haftanın sonunda 32+6 da nts ye girdim önmzdeki gnlerde tekrar cagırdı haftada bir yaptı bakalım bu gittigmde gün vereck mi?
ENEP Asel2520 maşallah evet takip ediyorum sizi formlardan saglikla kucagimiza aliriz insallah yavrularimizi
-anne-oluyorum- Merhaba Sivas’ta mı olacak doğum nerede yapmayı düşünüyorsunuz. Ben de şehir dışından geleceğim de daha doktor araştıramadım tavsiyelerinizi bekliyorum
ENEP -anne-oluyorum- numunenin durumu icler acisi oldugu icin universite de yogunluk ve ilgisizlik oldugu icin medicana da olacak dogum gebeligin basinda ozel sigorta yaptirmisti esim gultekin beye gidiyorum cok tecrubeli bi doktor tavsiye ederim
zeynepozkara027 ENEP son 28 gün inşllah Rabbim hayırlısı ile kucağımıza aldırmayı nasip etsin ve nasip eder inşallah ☺💫
zeynepozkara027 ENEP amin inşllah Allah razı olsun Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ilk bebegim olacak inşallah hem heyecan hem korku sonu güzel olur inşallah hakkimiza hayırlısı 😍💫
HilalEyce ENEP merhaba bende Medicanaya gidiyorum. Şeker testini orda mı yaptırdınız bilgi verir misiniz ?