koalamiyim Karnım içine göçüyor gibi hissediyorum bu mu yoksa tam tersi dışa doğru tepecik olduğunda mı kasılma olmuş oluyor? Hissedersin diyolar ama sancı girer de anlayamam, evde doğum yaparım diye çok korkuyorum 😅
Deletedmon00881 koalamiyim kız korkma, sancı girince anlarsın, kasılma bebeğin karnında taş gibi olmasıdır 😃
uraz_ve_annesi- koalamiyim bende bebeğin toplanmasının nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum 25. Haftam bitmek üzere hiç yaşamadım sanırım 😂
Selamcanim koalamiyim sancı girince anlayamayacağını sanmıyorum canım. Öyle anlaşılmayacak birşey değil 🤣🤣
Denizyildizi1 koalamiyim Benim ağrı eşiğim normalde aşırı düşük bacak aramla kasığımda hafif batma gibi ağrı yaşadım o ağrı nst de 76 80 arası çıktı ben bile anlayamadım
koalamiyim Deletedmon00881 doktor da ilk doğum o kadar kolay olmaz diyo ama tlc’de hamile olduğumu bilmiyordum diye bi program var psikolojimi bozdu😂
koalamiyim uraz_ve_annesi- böyle tepecik gibi oluyo karnın sadece bi tarafı, bebek top gibi duruyo ve karın sertleşiyo 😁
SevimlimX uraz_ve_annesi- valla bende 31 e girecem iki günden bende hala nasıl bişi bu toplanma kasılma anlamadım gitti
Minikjaponunannesi koalamiyim Aaaa bu durunçm ben de hep var kasılma bu mu? Yani doğum yakın mı? 36+4 üm 😀
koalamiyim Selamcanim ablam anlamadı ya nst’de sancıları 100′dü sadece hafif karın ağrısı hissetti. Onun da travması oluştu bende galiba 😂
koalamiyim Selamcanim her duyduğumdan etkileniyorum ya hepsi başıma gelecekmiş gibi triplere giriyorum 😂
GriMavi Benim hep oluyor. Bebek aniden yukarıya dogru sert bir sekilde böyle sanki geriliyomus gibi toplanma gibi olup geciyor Bu normal degilmi Boyle olunca kötü bişey mi ? Sorun mu yani kızlar
aysnrsvs GriMavi normal ama gün içerisinde 10 kez normal 1 saatte 5 6 kez olanı normal degil kasılmalar sancı aslında benim 35+3 nst de 6 7 kez arka arkaya olan kasilmalardan dolayı doğum yaptım