Saniye_96 Tubaanne1 evet canım Bend e 34 hafta hamileyim kasiklarim da çok baskı ve ağrı oluyor ebeye sordum bebek aşağıya baskı yaptığı için bu ağrılar dedi
Mini-mom Haftadayiz bizde geçen hafta başladı o tarz kasılmalar ve bu gece yeni bir problem var mide sanki ağzımdan çıkacak gibi baskı yapıyor geceler cok zor geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun. Saglikla kavuşalım yavrularımıza
GriMavi Bende 32. Haftadan beri bebek bi yerde toplanıyo gibi yukarı şişiyor karnım geri düzeliyor da 2 kere nts ye girdim gayet normal cıktı bişey cıkmadı 35 haftalıgım şuan Yani bebekte böyle toplanma kasılma tarzı oldugu zaman sorun mu oluyor anlamadım?
Sadriye35 Tubaanne1 bebegin hareketlerine ve baskısına bağlı olarak belimde adet ağrısı gibi ağrılar olmaya başladı 34. Haftaya yeni girdim baya baya adet ağrısı gibi oluyor ama sanki daha fazla ağrıyor sonra geçiyor günde 5 kere falan oluyor
Cnsl32 Tubaanne1 bende 35+1 oldum 2-3 haftadır bazı günler özellikte uzun süre yatınca yatakta dönerken yataktan kalkarken çok ağrı hissediyorum alt tarafımda bebek ağırlaştıkça muhtemelen baskı yapıyo diye düşünüyorum
Bebisiannesi Tubaanne1 33+2deyim benimde bacak aramda kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrılar oluyor özellikle uyurken yataktan kalkerken hareket halinde o kadar hissetmiyorum acıları 😔 Ayrıca bebeğimin hareketlerinde sanki azalma var ara ara hissediyorum ama o şiddetli tekmeler gitti yerine ilk dönemlerde hissettiğim pıtpıt atışları geldi🤷♀️
Sadriye35 Bebisiannesi benim bebeğimin hareketleri de azaldı kuvvetli tekmeler gelmiyor sadece yer değiştirme hareketleri ve minik vurma hareketleri oluyor sanırım yerleri daraldığı için öyle. Ben de 33+2 yim bu arada
Yagmuracar0509 Mercan28 ben 33+6 sağa sola dönerken cok agrım oluyor bazen rahimde de bir ağrı oluyor batma gibi
Bebisiannesi Sadriye35 Ama ben okuyorum daha ileri haftalarda yerinde durmuyor diyen çok kişi var endişe ediyorum bazen ama hissedince bi rahatlıyorum ara ara da kasılmalarım oluyor
bahar_ayax Tubaanne1 35 ten gun aldık bazen kasıklarımda adet agrısı gibi agrı ve karnıma ani bi kramp giriyo sabahları zaten uyuyamıyorum bel kalça bacak agrısından 🥺
Glck_anne Mercan28 evet canım ya o ağrılar benimde yoruyor uyku uyuyamaz oldum her dönüşümde ağrıyla uyanıyorum