Gebeyim15 Merhaba Tatlış Annelerimiz bizim gibi 15 haftalık olupda cinsiyetin tahmini bile yapılmayan Annelerimiz var mı Merak ediyorm 😭🙈
uraz_ve_annesi- Gebeyim15 benimde 16. Haftaya kadar göstermedi çikolata falan da bir işe yaramadı kendisi ne zaman isterse o zaman gösteriyor bebişler 😂
Gebeyim15 uraz_ve_annesi- göstermiyor değil yerinde durmuyor çok hareketli oldugu için doktor anlıyamıyorm diyor 😂
Gebeyim15 AysuL şaka yapıyorsun peki gizemli bebişimizin cinsiyeti neymiş bakalm heralde çatlarım o zamana kadar😂
Laylaycizi_96 Gebeyim15 bende cok geç ögrendim kızım olacakmıs erkek bebekler genelde daha cabuk ögreniliyor
sliya30 Gebeyim15 elinde sonunda öğrenicen zaten boşver 🤣 bende ilk gebelikte 20li haftada öğrendim tabi ilk olunca sabırsız oluyor insan 🙈🤣 bu ikinci bakalım ney Allah hayırlısını versin
Gebeyim15 sliya30 ne olduğunun önemi yok tabi de sağlıklı olsun ama ilk ya insan merak ediyor ne olucak acaba diye amin inşallah 🥰😂
Annekusum Gebeyim15 benim tam tersi kizlarimi erken ogrendim buyuk kizim 11.haftada oglumu 22.haftada kucuk kizimi 15.haftada ogrendimm 😂 bakalim bu bebişim ne zman gostercek yani kizlar yada oglanlar gec gosterir teorisi yanlis bebekten bebege ve doktorun tecrubesine gore degisiyo bence saglikla alalim kucagimiza ☺👶
AysuL Gebeyim15 Erkekmis hep bacaklarını kapattı biz kız diye düşünüyorduk detayliya biraz geç gittim bilerek rahatladık 😀
uraz_ve_annesi- Gebeyim15 aynen benimkide öyleydi bacaklarını sürekli açıp kapatıyordu net görünmediği içinde doktor bir şey demiyordu halbuki erkek erken belli olur diyorlar hep 😂
Hifaberra Gebeyim15 Bana da çok dediler göstermiyorsa kızdır diye. Ama iki kızım var onları 12 haftalıkken öğrendim. Oğlumuz 23 haftayı buldu ☺️🤲
Kestanegulsah 12/13/14 haftalık gittim yok anacım görünmüyorum oğlum13+3 tü sanırım öğrendiğimde ama 2 numara inat çıktı biraz doktor erkeğe benzettim dedi sadece kimseye söyleme görmedim net dedi 😂15 haziranda tekrar gidicez bakalım 17. Haftamız oluyor
Gebeyim15 Hifaberra o zaman erkekde kendini göstermiyormuş bizimkisi göstermiyor değil çok oynak yerinde durmuyor doktorum dediki yandınız yaramaz bir bebek olucak dedi fotosunu atsam cinsiyeti tahmin yapabilirmisiniz🥰
Gebeyim15 mgcyldz bi kaç gün var aramızda valla bizimkide aynı ne olcak bilmiyorm ne isim belli ne bişey alabiliyoruz alış veriş yapmak istiyorm ama ne alcağımı bilmiyorm kala kalmışım öyle 😂