Karelinannesi Öncelikle darısı herkese inşallah bi resmen gün saydım bi gün bende forum açacağım diye sonunda oldu🥰26+6’dan selam diyorum hangi meyve oldunuz bakalım anneler haliniz durumunuz nedir🌸
zeynepdurunun_annesi Karelinannesi Son 99 gün postum dün gibi geliyor benim de 🥰🥰 iri bir turp olduk 58 günden selamlar 🌸😘 Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle ✨
Karelinannesi zeynepdurunun_annesi bak ne ara 99 su şimdi 58 diyorsun sende sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallah 🥰🥰🥰
Mutluhatun Karelinannesi 34+5 Son 37 gün🫶🏻 Geceleri mide yanması dışında bir sorun yok İnşallah sağlıkla huzurla alırız kucağımıza 💙
Demhat Karelinannesi hareketler 4-5 gündür azaldı sanki,karnım çok geriliyor. İşim kavruluyor sürekli sanki araba tutar gibi elim kolum çekiliyor yarın kontrolüm var inş bi sorun yoktur
Karelinannesi Demhat birşey yoktur Allah’ın izniyle canım merak etme 🙏🏻 Bu haftalarda oluyor burda okudum birkaç kez🌸
Deemetibostnci Karelinannesi listemi yaptım şükür büyük kızın yazılıları var okul kapansın hepsini bi alıp bitircem temizliğe başlıcam bayramdan sonrada sonra da beşik falan kurulur biter inşallah