Ipeksari57 naznhrb Haklısın valla bacak ağrısı krampları da son 1 haftadır baya sıklaştı benim de hepimizin Allah yardımcısı olsun. Ama ben kızımda bu kadar değildim oğlum beni çok daha zorluyorum daha şimdiden yuvarlanıp duruyorum yatakta yatmak dert kalkmak dert 🤷♀️
Ipeksari57 NrcnGltkn Aynı şeyleri uyguluyoruz valla duş almasam da yıkamadan yatamıyorum 🤦♀️ Gece yandıkça da suyla yıkayıp buz koyuyorum sonra uyudum uyudum yoksa hemen tekrarlıyor. Uyumak da zaten başlı başına olay göbekten pozisyon bulana kadar bitiyorum 🥲
Ipeksari57 FHKK Benim de annemde var canım dediğin gibi çok çekiyor annem inşallah yoktur sende normal birsey der doktor güzel düşünelim güzel olsun
Elif1666 @Ipeksari57 Çünkü önceden bende hiç olmazdı şekerim tansiyonum vs hepsi düzgün çok şükür çevremdekilere sormuştum birkaç defa herkes âdet olamamaktandır dedi ama tek sebep bu değildir tabiki 🤷🏽♀️
Ipeksari57 Elif1666 Öyle tabi adet olamama hormonlar hava vuzut değişikliği daha neler neler Allah yardımcımız olsun 🙏🌸
Laylaycizi_96 Ipeksari57 şu anda ayaklarım dısarda okudum yorumu enfeksiyon dan oluyor maalesef bol su iç bende aynıyım buz falan koyma üsütürsün hasta olursun
Ipeksari57 Laylaycizi_96 Eşim de kızıyor üşütürsün diye ama napim deliricem artık. Canım yaa ilk gebeliğim de de vardı Enfeksiyon olsa her zaman olmaz ki diye düşünüyorum hem daha yeni Kontrollerim yapıldı Enfeksiyon falan da yok aslında ama bilemeyiz tabii 🙄
earwen Ipeksari57 sormayın bende de oluyor. Huzursuz bacak sendromu aslında o. Ben bazen çorapları ıslatıp gıyıyorum onlar ayağımdayken uykuya dalabiliyorum. Valla başka çözüm bulamadım
Ipeksari57 earwen Mantıklı deniycem valla bende şuan yine bu durum yüzüne uyuyamıyorum eşim kızım uyudu ne güzel ben evde gezip duruyorum soğuk yerlere basıyorum buz koyuyorum soğuk suyla yıkıyorum yatağa geliyorum tam dalıyorum uykuya biraz sonra yine devam 😔😔
earwen Ipeksari57 inş. İşe yarar.. bana tek iyi gelen o oluyor. Tam kurumadan ayağımda uyuyakalıyorum. Çok komik ama işe yarıyor:)
Dilarakr Ipeksari57 doğurunca rahatlayacagız inşallah 🤲 sağ salim kabusalım da bebeklerimize sonrası yine uykusuzluk ayak yanmasından değil artık tabi😄😄
Merveofs Yanma değil de ben de de tabanlarımda ağrı var parmak köklerinin olduğu kısımda. Yere basınca sanki ayaklarımın altında cam parçaları varmış gibi hem ağrı hem acı oluyor acayip
Ipeksari57 Dilarakr Ah o uykusuzluk sağlıcakla alalım kucağımıza Napalım her dönemin kendine göre dertleri var ama onlar için katlamak zorundayız 🤲🏼♥️
Merveofs Ipeksari57 henüz kontrole gidemedim gidince sorucam muhakkak çünkü zorluyor beni artık malesef