123pln Ezgi3636 yok dun gece kırmızı geldi peçeteye korkuttm bende hemen hastaneye geldim doktorumda yoktu acile geldim yağış yaptılar ciğer geliştirici vurdular bu gecede 2 dozu vuracaklar ama çok korkuyorum sana danışmak sormak istedim
123pln Ezgi3636 28 oldum bugun yok bisey yapmadılar sadece ciğer geliştirici yaptılar sancim falanda cikmiyo
Ezgi3636 123pln canım benımde sancım cıkmıyor du nts de devamlı baglı kaldım acılman varmı rahım agzı kısalığı
Deletedmom7373700 123pln doktorun görevi bu sonuçta. Mecbur ilgilenecek. Gebelikte en ufak bir kanama bile ciddi bişey olabilir ayrıca. Asıl gitmemeniz problem bence. Doğrusunu yapıyorsunuz
123pln Ezgi3636 yok olmadı ağrım benimde kisalmam vardi ama serklajliyim dün gece doktorum olmadığı için devlet hastanesine geldim orda yatıyorum doktorum yat zaman kaybetme dedi gerçi öğrendim burda değilmiş
Meryjane 123pln kııız bnm 20 muayene hakkım var millet 7 muayene ile doguruo bnm haklar bitti😬😬😬 işi ne sana bakmak baksın senden kıymetlimi 🤷♀️ Bn giderken hediye alıom bazen çok hoşuna gidio bide
Tospikkkk 123pln hahaha sende kendimi gördüm en son gittiğimde doktor 3 hafta sonra gel dedi beni bı kahkaha tuttu noldu dedi boşuna randevu vermeyin zaten o gün gelmiyorum dedim gülüştük sizin canınız sağolsun dedi