annesinin_beybisi kızlar ozellikle son 1 hafta 10 gündür cok fazla tuvaletim geliyor sürekli gidip geliyorum.. tuvalete sık çıkma olayı son haftalarda bebek idrar torbasına baskı yaptığı için olur diye biliyorum bunun icin daha erken değil mi ?
fatmakoken1_ annesinin_beybisi 24-25 haftada çok fazla çıkmıyordum şuan 27+3 oldum ve bu haftada çok fazla çıkmaya başladım hata afedersiniz tuvaleten kalkarken tekrar tuvaletim geliyor gibi oluyor
annesinin_beybisi aylinpalaa aynen canım ben de gece bile uyanıyorum bana henüz cok erken gibi gelmisti ama baska yorumlar da var bu haftalarda normal demek ki
annesinin_beybisi fatmakoken1_ suyu da cok içiyorum belki o daha da hızlandırmıştır. surekli tuvalete git gel de zor bir de zaten zor yetisiyorum tuvalete birden geliyor
tazebiranne_hg04 annesinin_beybisi ben çok çıkıyorum 25. Haftadayım özellikle geceleri çok yorucu oluyor
Dilooo annesinin_beybisi benimde o haftalarda basladı sürekli tuvalete gidiyorum demıstım doktorum normal bu zamanlarda artık bebek sıkıştırmaya basladığından Boyle demıstı halada devam edıyor🥰
Pineapplee annesinin_beybisi ben daha 20. haftadayım şimdiden geceleri 3-4 kez kalkıyorum 😞 gündüzleri söylemiyorum bilee
eylulummmm @annesinin_beybisi 22. Haftamda başladı 24 haftaya girdik canım gece de uyanıyorum sürekli
scnmskr2263 annesinin_beybisi canım bu haftalarda çok normal ama 3-5 hafta sonra rahatlarsın ay ben 22 den 26 ya kadar geceleri tuvalet yüzünden uyuyamazdım kaç defa çıkıyordum şükür bebekte bisey yoktu büyüdü için mesaneye baskı yapıyor bebiş telaşlanma🧚♀️