Ezgiduru Aycayuruk hiç takma bence benm de karnım büyük diye laf söylüyorlar 🤣 ay günü gelmiş gibi Allah dusmanimin başına vermesin vsvs
Aycayuruk Ezgiduru insanlar çok acımasızlar hayret ediyorum gerçekten en iyisi kimseyi duymamak canım boşver :)))
Ezgiduru Aycayuruk kesinlikle hatta bugün duyduk bunları üstüne ay burnun çok büyümüş ne biçim olmuş falan . Yani hamile bı insana böyle denmez diye düşünüyorum. Zaten degisiyoruz fiziksel olarak ruhsal olarakta zor dönem. Üstüne saçma sapan konuşan insanlar aman bebisler sağlıklı olsun gerisi önemsiz yani gercekten
Aycayuruk Ezgiduru aynen tam onu diyecektim bebişlerimiz sağlıklı olsun gerçekten gerisi boş ağzı olan konuşuyor işte
Htcnal Aycayuruk 22.haftama kadar hic buyumedi ,sansliyim ic karnim genis herhalde dedim ,sonuc; degilmis,bir pirtladi bir pirtladi egilip ayakkabimi zor giyiyorum su an.28.haftadayim.😒
Aycayuruk Htcnal ayy allah yardımcın olsun canım bende büyümüyor büyümüyor diyorum biranda öyle olmasın benimde 😁🫶🏻
Sehenz Aycayuruk aynı kişinin bile iki hamileliği çok farklı oluyorken başkalarına asla canını sıkma kilonuz sağlığınız yerindeyse en güzeli bu değil mi :) ağzı olan konuşurtorba değilki büzesin diye boşuna dememişler
Aycayuruk Benjaminannesi kız var benim yakın arkadaşım hamileydi tam o haftalarda bir gör göbeği 7 aylık gibi instagramda da bir kaç kişiye bakıyorum aynı haftalardayız onlarda var bende yok 😁
Benjaminannesi Aycayuruk hiç görmedim valla çok şaşırdım ama herkesin göbüşü bir değil ki belki senin ki daha minnak olur ❤️
Cano26 Aycayuruk 22 haftadan sonra birden büyüdü karnım seninde büyür nasıl olduğunu anlamazsın bile 🙋♀️
ikincicivcivim Aycayuruk Rica ederim canım benim herkesin karnı hemen çıkmıyor ayrıca zayıf hamile olunca da çıkmıyor karın büyüklüğü bile kişiden kişiye günden güne değişiyor zaten o yüzden aynı hafta aynı aydaki diğer hamilelerle kendimizi kıyaslayıp ay senin göbeğin çok büyük yok senin göbeğin çok küçük yada hiç yok gibi bi şey söyleyenler illaki oluyor onlara kulak asmayacağız yani 🥰💕 karın küçük diye bebek küçük olmuyor çok büyük karnı olandan da kocaman tombul bi bebek çıkmıyor her zaman doktorun muayeneleri iyiyse sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle 🥰❤️
Tuana_ Aycayuruk kuzum daha çok küçük bide iç karnın büyükse ona yapcak birşey yok ama eğer büyüyecek olursa 25 den sonra daha şey olur